A gazdagok miért szinte csak Audi, Mercedes, meg BMW-t vesznek?
Budán dolgoztam a nyáron, az a tapasztalom, hogy a gazdagoknak kb. csak ez létezik. Rengeteg van belőlük. Iszonyat sok. Esküszöm már fel se kaptam a fejem egy vadiúj 7-es BMW-re, vagy X6-ra, Q7-re, ML, S, meg GL Mercire, annyi ment belőlük.
Miért nem vesznek az ilyenek VOLVO-t, Jaguar-t, Lexus-t, vagy Porsche-t, esetleg Bentley-t, Maserati-t??
Legtöbbet BMW-ből láttam. Tökmindegy magyar, vagy külföldi rendszámosok, BMW-ből volt egyértelműen a legtöbb. A vadiúj X5-re se kaptam már fel a fejem, mert abból is olyan szinten rengeteget láttam. Meg bárhol megyek, állandóan BMW. Meg Audi, Mercedes...
"A másik véglet amúgy számomra az mikor látok Audit, Mercit, BMW-t, de legkissebb motor, napfénytető nincsen, se sötétített ablak, se bőrülés, a felni is kicsi, színe is tök átlag.. Szóval az ilyeneket se értem"
Én 5 évvel ezelött vettem vadi újan egy e60as bmw-t. Legkisebb motoros (520i) és manuális váltós, mivel az autómatát utálom, valamint egy tök egyszerű szivóbenzines motor van benne, ugyse járok külföldre max nyaralni, itthon meg hova nem elég 170 lóerő? Napfénytető nekem nem tetszik, sötétitett ablak minek? Nem maffia vezér vagyok. Felni 16os, nagyobbal nekem már kényelmetlenül ráz, 18assal egyenesen szar. Színe tök alap fekete, mert ez tetszett. Bőr ülés nincs benne, mert folyton ápolni kéne, és mert belerohad a hátam, izzad tőle ez van. És még így is 14M forint volt. Na most akinek ilyen alap autója van, valószínűleg azért nincsenek benne a fölösleges dolgok, mivel nem kellettek neki, és aki tényleg maga keresi a pénzt, az meggondolja, hogy kiadjon-e újkorába több millió forinttal többet olyan dolgokra, amik neki nem kellenek, de a látszat miatt mégis csak kéne. Persze nevezheted ezeket fapados fosoknak, kiváncsi leszek lesz-e valaha is ilyenre pénzed. Mert látom fikázni tudod őket.
Egy elég jó helyen élek,lemegyek a hipermarkethez tele van a parkoló drága Mercikkel BMW-vel meg Lexussal,nem értem mi,hogy ez a jólét meg nagyon ipar sincs,erre nekem rejtély,hogy hogyan jutnak presztizs márkákhoz a itteniek,de nem is nagyon érdekel sajnos nem a autója alapján ítélem meg a embereket mint a iskolatársaim.
Annyi biztos,hogy igaz 3. legszegényebb megye de van sok jó autó,ezek szerint Borosodba csak Saabokkal meg Opelokkal járnak? Nem értem Őket,de nem baj.
Akkor miért szegény ország Magyarország?
"Képesek megvenni 10-en akárhány millióért a fapados luxusautót, amikor simán kapnának ennyi pénzért full extrás VOLVO-t"
Jobb ha tőlem tudod, hogy a vclvo is prémiummárka. egy jólfelszerelt S60-as ugyanúgy tizenmillió, mint egy C-merci, vagy egy 3-as BMW.
A "fapados" kocsikhoz: egy szerinted fapados 5-ös BMW-ben is benne van ami ép ésszel szükséges lehet, egy jól felszerelt golfnál több minden. Az automataváltó, a bőrülés nem hogy nem szükséges mindenkinek, hanem van aki kifejezetten nem szereti ahogy valamelyik előző válaszoló is írta. A leggyengébb motorok is olyanok ma már a merci dízelek is, hogy bőven dinamikusan viszik a kasznit, újabbb 5-ös BMW-kben pl. 170 lóerő körül van a leggyengébb benzines és dízel is már vagy 10 éve, ha vezettél volna ilyet, tudnád hogy aki nem akar feleslegesen száguldozni meg jaszkarizni annak ez a teljesítmény, pláne egy dízel nyomatékkal párosítva untig elég, sőt ezekkel is lehet azért nemnormális módon menni. a nagy felniről annyit, hogy inél nagyobb villantósabb, annál kényelmetlenebb, és annál hamarabb kell a futóműhöz nyúlkálni, van akinek nem ér meg annyit a ringyrázás, hogy ez az utazási kényelem rovására menjen, hát, tényleg hülye egy felfogás, mi több tényleg szánalmas...
Egy elég gazdag környéken lakok.
OFF: Mielőtt jönne: A nagyszülők üresen álló házát újíttattam fel, mivel egy családtagnak se volt annyi esze, és most nyögik a svájcifrankot... Nekem 15 millióból sikerült egy olyan házat összehozni, amire büszke vagyok.
ON: A szomszédomnak 3 luxusautója van, 20 misi alatt egyik sincs. Elég jó kapcsolatban vagyunk egymással. Nem hazudok: Rendszeresen kölcsönkéri a családi Mondeot, sőt a feleségem kis Fiatjat is el szokták vinni.
Cserébe én is vihetem bármelyiket tőle.
Lehet hogy nekem fülig ér a szám, és fáj kiszállni a Panameraból, vagy az A7-ből, de őket ez már nem boldogítja, sőt.
Sztori 1: Felhívott, hogy szeretné elvinni a gyerekeket sátrazni, mert unja már a luxusszállókat. De nem mer egyik kocsival se menni, mert tuti kinézik a kempingből. És akkor megkapta a Mondeot. Nekem pedig lett egy hétre egy Audim. Nehezen adtam vissza..
Sztori 2: A lányaink most ballagtak általánosból, legjobb barátnők.
Ballagás előtt csönget, hogy adjak már neki valami inget, meg vinné valamelyik autót, vagy jönnének velünk, mert nem akar Boss ingben, meg nagy luxusautóval odamenni..
Tudom, jön a kérdés, hogy miért nem vesz egy átlagautót? Ahhoz azért túl nagy becsülete van, hogy megvegyen egy ilyet.
Szóval érdekes dolgok ezek.
"Miért nem vesznek az ilyenek VOLVO-t, Jaguar-t, Lexus-t, vagy Porsche-t, esetleg Bentley-t, Maserati-t?? "
Volvo: középkategóriás nagypapakocsi. minden csak nem luxusmárka.
Porsche: sportkocsi, nem praktikus, 2. autónak jó. Azért lehet látni belőlük, még Panamerát is.
Jaguar: sajnos túl megbízhatalanok, lásd Népítélet vagy hasonlók. S-typeot kapsz 1 milláért, vajon miért? mert a letérdelő váltó bele 800k-1 milla. és elég gyakran meghal.
Bentley: Egy Bentley jóval az említett német márkák felett van árban és mindenben. Láttad, mennyibe kerülnek? ráadásul és jobban is félteném.
Maserati: Ez is elég drága, de amúgy menő autó.
lehet nem akarnak annyira kitűnni. Egyébként tényleg sok olcsó autó áll a budai elitnegyedekben a 100 millás villák előtt, viszont itt lakótelepen meg a kínaiak A8-al meg X6-al járnak panellakás mellett.. kinek mi.
BMW a világ legjobb autója
Bayeriche Motoren werke, BMW Motorsport GmbH
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!