Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A gazdagok miért szinte csak...

A gazdagok miért szinte csak Audi, Mercedes, meg BMW-t vesznek?

Figyelt kérdés

Budán dolgoztam a nyáron, az a tapasztalom, hogy a gazdagoknak kb. csak ez létezik. Rengeteg van belőlük. Iszonyat sok. Esküszöm már fel se kaptam a fejem egy vadiúj 7-es BMW-re, vagy X6-ra, Q7-re, ML, S, meg GL Mercire, annyi ment belőlük.

Miért nem vesznek az ilyenek VOLVO-t, Jaguar-t, Lexus-t, vagy Porsche-t, esetleg Bentley-t, Maserati-t??

Legtöbbet BMW-ből láttam. Tökmindegy magyar, vagy külföldi rendszámosok, BMW-ből volt egyértelműen a legtöbb. A vadiúj X5-re se kaptam már fel a fejem, mert abból is olyan szinten rengeteget láttam. Meg bárhol megyek, állandóan BMW. Meg Audi, Mercedes...

2014. aug. 20. 01:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerosom, Budan lakik, tavaly nyaron eppen egy fullextras Volvoval jart, de volt Lexus-a is tobbszor, Ferrari. Szóval a fene tudja mitol fugg ez.
2014. aug. 20. 12:56
 22/30 anonim ***** válasza:
20%
Budán lakom, van egy Mercedes A-m és egy SL63 AMG-m. Az A-t használom a mindennapokban, de van, hogy azt sem és villamosozok. Egy kisvárosból származom, azért jöttem fel Pestre, hogy nyugodtan tudjak élni és ne nézzenek ki a kocsim miatt. De sajnos itt is előfordul, hogy kinéznek, viszont kevésbé zavar, mert senki sem ismer. Az AMG-vel inkább külföldre megyek, ott nem feltűnő. Sosem vennék Ferrarit, vagy Maseratit.
2014. aug. 20. 15:34
 23/30 anonim ***** válasza:

Azért, mert ár/érték arányban ez a trió kínálja a legjobb autókat, főleg 2-3 évesen, új áruk 70%-áért megvásárolva. Emellett meg lehet jelenni velük bárhol, mégsem hivalkodóak - te is írtad, hogy már oda se figyelsz rájuk. Sokan nem szeretnének feltűnősködni, de fontos nekik egy jó autó, mert mondjuk a munkájuk miatt egész nap abban ülnek.

Ha mindenki a saját dolgával foglalkozna és nem azzal lenne elfoglalva, hogy milyen autóval jár a szomszéd, akkor többet lehetne látni Bentleyből, Maseratiból, meg Ferrariból is, de a kizárólag jó szándékkal vezérelt felnyomomomaköcsögötanavnál típusú emberek miatt sokan nem merik bevállalni.

2014. aug. 20. 19:05
 24/30 anonim válasza:
37%

mert aki gazdag az valószínűleg okos és tudatos vásárló, ezért alapos utánajárás után ő is rájön, hogy a német autók a legjobbak főleg a BMW!!

egyébként nekem is osztrák-német vér csörgedezik az ereimbe de piszok suzukit nem vennék

2014. aug. 20. 20:59
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, én arrafelé több Volvót is láttam, csak nem ilyen s60 féléket, hanem a SUV változatokat kedvelik. Vagy a Lexusok is kedveltek, és kábé óránként elmegy előttem egy Aston Martin, vagy más hasonló autó. Persze tudod, aki pikkel az Audira, Mercedesre, BMW-re, az csak ezeket veszi észre. A BWM és az Audi inkább átlag középosztálybeliek autói, a Mercedes inkább a gazdagoké. De mindez autómodelltől is függ.
2014. aug. 20. 21:23
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
BMW,Audi,Merci konkrétan full egy árba van kedves utolsó, így tehát egyik se drágább mint a másik, szóval ne beszélj hülyeségeket. Egyébként BMWből fogy a legtöbb, aztán audiból és csak aztán jön a merci. (Kivéve tavaly ahol a merci megelőzte az audit [link] )
2014. aug. 21. 07:32
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

utolsonak irom

egyik ismeroso azert döntött inkább a merci mellett, mert az audi tul erős autó neki, es van olyan is amikor inkább bmw-t vesznek mert olyan nagy nyomatékkal rendelkező autókat mint a mostani audik, nem olyan könnyő vezetni egyeseknek, mint a bmw-t és a mercit.

2014. aug. 22. 12:10
 28/30 anonim ***** válasza:
Látszik soha nem volt ilyen autód. 3 közül az audit a legkönnyebb vezetni, mivel elsőkerekes, vagy összkerekes, míg a bmw,merci hátsókerekes. Én mondjuk pont ezért döntöttem BMW mellett.
2014. aug. 22. 12:17
 29/30 anonim ***** válasza:
76%

27-es! az egy dolog hogy neked lövésed nincs a témáról, de ha igaz amit írsz, azon nem tudom sírjak-e vagy nevessek...!?

Mármint hogy valaki ilyen indokkal dönt egy autó mellett, és ad rá ki x millió ft-ot, lényegében aztsem tudja mit vesz ennyi pénzért? :D

Tudniillik hogy értsétek is, a BMW, Audi, Mercedes triónak mind van egymással konkuráló modelleje, egymásnak kb megfeleltethető motorokkal. Mind3 gyártónak van pl. 3 literes turbódízele, kb. azonos teljesítményel és nyoimatékkal. Mind3 gyártónak vannak kifejezetten erős sportmodelljei (BMW M, mercedes AMG, Audi S, RS).

Mindháromnak van középkategóriás modelleje, amelyekben ugyanúgy megtalálható a 2-2.2 literes dízelmotor 160-180 lóerővel, ha az új modelleket nézzük, vagy ott a BMW 316i, a c180-as merci, vagy az A4, belépő modellej 120 lóerős benzines...

mind3 gyártónak van kicsi, nagy, erős gyenge, sportos, vagy SUV modellje is... én értem hogy van aki a Holdon élt eddig, de hogy egy molylepkényi IQ-jával telik neki mercire hát az elgondolkodtató...

2014. aug. 22. 21:32
 30/30 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, mit keres az audi a mercivel meg a bmwvel egy lapon? Az csak egy csinos vw :D
2020. szept. 18. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!