A gazdagok miért szinte csak Audi, Mercedes, meg BMW-t vesznek?
Budán dolgoztam a nyáron, az a tapasztalom, hogy a gazdagoknak kb. csak ez létezik. Rengeteg van belőlük. Iszonyat sok. Esküszöm már fel se kaptam a fejem egy vadiúj 7-es BMW-re, vagy X6-ra, Q7-re, ML, S, meg GL Mercire, annyi ment belőlük.
Miért nem vesznek az ilyenek VOLVO-t, Jaguar-t, Lexus-t, vagy Porsche-t, esetleg Bentley-t, Maserati-t??
Legtöbbet BMW-ből láttam. Tökmindegy magyar, vagy külföldi rendszámosok, BMW-ből volt egyértelműen a legtöbb. A vadiúj X5-re se kaptam már fel a fejem, mert abból is olyan szinten rengeteget láttam. Meg bárhol megyek, állandóan BMW. Meg Audi, Mercedes...
Azért, mert ár/érték arányban ez a trió kínálja a legjobb autókat, főleg 2-3 évesen, új áruk 70%-áért megvásárolva. Emellett meg lehet jelenni velük bárhol, mégsem hivalkodóak - te is írtad, hogy már oda se figyelsz rájuk. Sokan nem szeretnének feltűnősködni, de fontos nekik egy jó autó, mert mondjuk a munkájuk miatt egész nap abban ülnek.
Ha mindenki a saját dolgával foglalkozna és nem azzal lenne elfoglalva, hogy milyen autóval jár a szomszéd, akkor többet lehetne látni Bentleyből, Maseratiból, meg Ferrariból is, de a kizárólag jó szándékkal vezérelt felnyomomomaköcsögötanavnál típusú emberek miatt sokan nem merik bevállalni.
mert aki gazdag az valószínűleg okos és tudatos vásárló, ezért alapos utánajárás után ő is rájön, hogy a német autók a legjobbak főleg a BMW!!
egyébként nekem is osztrák-német vér csörgedezik az ereimbe de piszok suzukit nem vennék
utolsonak irom
egyik ismeroso azert döntött inkább a merci mellett, mert az audi tul erős autó neki, es van olyan is amikor inkább bmw-t vesznek mert olyan nagy nyomatékkal rendelkező autókat mint a mostani audik, nem olyan könnyő vezetni egyeseknek, mint a bmw-t és a mercit.
27-es! az egy dolog hogy neked lövésed nincs a témáról, de ha igaz amit írsz, azon nem tudom sírjak-e vagy nevessek...!?
Mármint hogy valaki ilyen indokkal dönt egy autó mellett, és ad rá ki x millió ft-ot, lényegében aztsem tudja mit vesz ennyi pénzért? :D
Tudniillik hogy értsétek is, a BMW, Audi, Mercedes triónak mind van egymással konkuráló modelleje, egymásnak kb megfeleltethető motorokkal. Mind3 gyártónak van pl. 3 literes turbódízele, kb. azonos teljesítményel és nyoimatékkal. Mind3 gyártónak vannak kifejezetten erős sportmodelljei (BMW M, mercedes AMG, Audi S, RS).
Mindháromnak van középkategóriás modelleje, amelyekben ugyanúgy megtalálható a 2-2.2 literes dízelmotor 160-180 lóerővel, ha az új modelleket nézzük, vagy ott a BMW 316i, a c180-as merci, vagy az A4, belépő modellej 120 lóerős benzines...
mind3 gyártónak van kicsi, nagy, erős gyenge, sportos, vagy SUV modellje is... én értem hogy van aki a Holdon élt eddig, de hogy egy molylepkényi IQ-jával telik neki mercire hát az elgondolkodtató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!