Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az ilyen 14-16 éves tinicsajok...

Az ilyen 14-16 éves tinicsajoknak miért számít hogy valakinek BMW/Audi/Mercedes autója legyen?

Figyelt kérdés

Miért nem jó nekik egy G Astra? Örülnének inkább hogy nem a buszon kell nyomorogni, erre mindig megkapom hogy nincs jó kocsim nem kellek neki... Ez már kezd kiakasztani. Elvárják hogy az embernek legyen egy BMW-je, mert ők csak abba ülnek bele. Ezt konkrétan megmondták a szemembe.

Velem egykorúak ugye szokás szerint le sem szarnak...

Szóval kérdem én, miért számít ennyire az anyagi helyzet a csajoknak akiket még a szüleik tartanak el?

Én diákmunkával kerestem meg a pénzt a kocsira illetve abból is tartom fenn. Erre inkább büszkének kéne lenniük hogy ilyen pasijuk van.

2014. aug. 25. 20:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nekem aztan nen szamit
2014. aug. 25. 20:34
 2/21 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts, mert istenbizony felrúglak. Nekem például mindegy, hogy lopott kempingbiciklije van, egy tárgy senkit nem tesz értékesebbé.

És láss csodát, beleesek abba a korosztályba..

2014. aug. 25. 20:35
 3/21 anonim ***** válasza:

Kéne,de leszarják.Én egy saját pénzből összeszedett Suzukival mindig csődöt mondtam és senkinek se kellettem.Viszont amikor apum vett nekem egy BMW-t szülinapomra(egész jól élünk) akkor hirtelen a régi csajok akik elutasítottak visszapróbálták könyörögni magukat.

ez van,meg kell próbálnod elkerülni a pénzrehajtó ribiket.

4/21 A kérdező kommentje:
Sajnos a tapasztalatok alapján ez van.
 5/21 anonim ***** válasza:
"Ne általánosíts, mert istenbizony felrúglak" hehehe ez tetszett
2014. aug. 25. 20:36
 6/21 anonim ***** válasza:

Inkább azt itt a kérdés..Miért is törődsz az ilyen tinicsajokkal?!

Saját magát sem lenne még képes eltartani,mit adsz az ilyenek véleményére,könyörgöm..

2014. aug. 25. 20:36
 7/21 A kérdező kommentje:
De az a legrosszabb hogy még a rohadó 15-20 éves kocsikba is szívesebben ülnek be.
2014. aug. 25. 20:37
 8/21 anonim ***** válasza:
12%

Azért, mert nem mindenki a vesztesekre bukik, mint az első kettő.

Ha nekik jó, h a barátjuk semmit nem tud felmutatni, hát ez róluk is elmond mindent.

Szerintem cseréljetek számot és ha mákotok van még azt is le tudjátok bizniszelni, h a gyárba egy műszakba kerüljetek;)

2014. aug. 25. 20:37
 9/21 anonim ***** válasza:

A G astrát ki lehet jól tuningolni!

Ültesd le! :D

Aztán lehet hogy majd megmozdulnak!

2014. aug. 25. 20:38
 10/21 anonim ***** válasza:
#8 Az, hogy mit tud felmutatni, sok mindentől függ. Nem lehet mindenkinek pénze sportkocsira, amiről a család is tehet. Ettől lehet valaki értékes ember, úgyhogy ennek fuss neki mégegyszer.
2014. aug. 25. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!