Az ilyen 14-16 éves tinicsajoknak miért számít hogy valakinek BMW/Audi/Mercedes autója legyen?
Miért nem jó nekik egy G Astra? Örülnének inkább hogy nem a buszon kell nyomorogni, erre mindig megkapom hogy nincs jó kocsim nem kellek neki... Ez már kezd kiakasztani. Elvárják hogy az embernek legyen egy BMW-je, mert ők csak abba ülnek bele. Ezt konkrétan megmondták a szemembe.
Velem egykorúak ugye szokás szerint le sem szarnak...
Szóval kérdem én, miért számít ennyire az anyagi helyzet a csajoknak akiket még a szüleik tartanak el?
Én diákmunkával kerestem meg a pénzt a kocsira illetve abból is tartom fenn. Erre inkább büszkének kéne lenniük hogy ilyen pasijuk van.
Ne általánosíts, mert istenbizony felrúglak. Nekem például mindegy, hogy lopott kempingbiciklije van, egy tárgy senkit nem tesz értékesebbé.
És láss csodát, beleesek abba a korosztályba..
Kéne,de leszarják.Én egy saját pénzből összeszedett Suzukival mindig csődöt mondtam és senkinek se kellettem.Viszont amikor apum vett nekem egy BMW-t szülinapomra(egész jól élünk) akkor hirtelen a régi csajok akik elutasítottak visszapróbálták könyörögni magukat.
ez van,meg kell próbálnod elkerülni a pénzrehajtó ribiket.
Inkább azt itt a kérdés..Miért is törődsz az ilyen tinicsajokkal?!
Saját magát sem lenne még képes eltartani,mit adsz az ilyenek véleményére,könyörgöm..
Azért, mert nem mindenki a vesztesekre bukik, mint az első kettő.
Ha nekik jó, h a barátjuk semmit nem tud felmutatni, hát ez róluk is elmond mindent.
Szerintem cseréljetek számot és ha mákotok van még azt is le tudjátok bizniszelni, h a gyárba egy műszakba kerüljetek;)
A G astrát ki lehet jól tuningolni!
Ültesd le! :D
Aztán lehet hogy majd megmozdulnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!