Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az ilyen 14-16 éves tinicsajok...

Az ilyen 14-16 éves tinicsajoknak miért számít hogy valakinek BMW/Audi/Mercedes autója legyen?

Figyelt kérdés

Miért nem jó nekik egy G Astra? Örülnének inkább hogy nem a buszon kell nyomorogni, erre mindig megkapom hogy nincs jó kocsim nem kellek neki... Ez már kezd kiakasztani. Elvárják hogy az embernek legyen egy BMW-je, mert ők csak abba ülnek bele. Ezt konkrétan megmondták a szemembe.

Velem egykorúak ugye szokás szerint le sem szarnak...

Szóval kérdem én, miért számít ennyire az anyagi helyzet a csajoknak akiket még a szüleik tartanak el?

Én diákmunkával kerestem meg a pénzt a kocsira illetve abból is tartom fenn. Erre inkább büszkének kéne lenniük hogy ilyen pasijuk van.

2014. aug. 25. 20:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Mert elkényeztetett p*csák és csak a külsőségek érdeklik őket, egyszerű. Az ilyenekkel ne foglalkozz, hidd el, vannak normális lányok is.

Ja és én is beleesek a korosztályba.

2014. aug. 25. 20:39
 12/21 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy egy pasinak régi autója van, vagy nem olyan márkás, még nem vesztes, ez hülyeség. Aki a vagyonára bukik az ribizli.
2014. aug. 25. 20:40
 13/21 anonim ***** válasza:
29%
Én semmi ilyet nem mondtam, szal te fuss neki még1*.
2014. aug. 25. 20:40
 14/21 A kérdező kommentje:

8: Bocs hogy csóró vagyok havi 130.000 forintos fizetéssel suli mellett.

Bocs hogy el kell magam tartani, albérletet fizetni.

2014. aug. 25. 20:42
 15/21 anonim ***** válasza:

Azért mert nyaralni,suliba,ide-oda busszal mennek,mert a szülök Mercije épp szervizbe van MINDIG és már megszokták.

Komolyan mondom veszek egy Polskit...

2014. aug. 25. 20:43
 16/21 anonim ***** válasza:
Ahogy én látom, ilyen korban még inkább a külső érdekli a csajokat, mint a kocsi.
2014. aug. 25. 20:45
 17/21 anonim ***** válasza:
Én G Astra-n tanultam, legjobb gépság. Egyébként nem érdekelnének hogy mit mondanának, pörögjön a 4 kerék aztán a többivel nem kell foglalkozni. ;)
2014. aug. 25. 20:55
 18/21 anonim válasza:

,,Elvárják hogy az embernek legyen egy BMW-je, mert ők csak abba ülnek bele. Ezt konkrétan megmondták a szemembe."

Amelyik lány ilyet mond, az valószínű úgy néz ki, mint egy barbi baba (festett haj, műköröm, olyan öltözködés, ami mutat mindent). Gondolhatod, hogy egy ilyen megfelelési kényszeres, koravén lányt csak az érdekli, hogy az ő pasija kigyúrt, ecsethajú legyen és ez mellé BMW.

Mellesleg a szép, hogy a saját pénzedből vetted, és nem is olyan szar kocsi az. Hidd el, egy normális lányt nem érdekli, milyen autód van.

15/l

2014. aug. 25. 20:57
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha csak a BMW be akarnak beleülni az gáz! (ha érted mire gondolok) :D

Az ilyenekkel ne foglalkozz, kisp,icsák!

2014. aug. 25. 21:51
 20/21 lustig válasza:

Én örülnék, ha egyetem mellett netto 130at keresnék, és saját albérletem lenne.

Szóval csak legyen önbizalmad. Viszont nagyon rossz helylen próbálkozol, ilyen csajoknál, akinek csak a pénz mutogatása számít.

Az a furcsa, h ma már kb lenézik azt az embert, aki spóról, és sok pénze van,és arra néznek fel, aki mutogatja, h mennyi pénze van, és 2 kézzel szórja.

2014. aug. 27. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!