Gazdag férfiak, miért vagytok ilyenek?
Figyelt kérdés
Szép, értelmes, nyelvet beszélő lány vagyok, emiatt nagyon sok udvarlóm akad - minden rétegből. Azt vettem észre, hogy (főleg) a gazdagabbak borzasztóan faragatlanok és gorombák. Gondolom, ez abból eredhet, hogy a lányok 80%-át már a pénzük meggyőzte, így felesleges minden másnemű pluszt felmutatniuk mint: kedvesség, udvariasság - melyekhez hozzászoktak, így megmaradtak bunkónak. Maradtam én a nők azon 20%-ában, akiket a pénz és a rongyrázás teljesen hidegen hagy, és amint ez a pasi számára kiderül le is lép, nehogy még a végén férfikét és nem pénzeszsákként kelljen viselkednie... Miért van ez? Ha valaki magára ismert - előre is bocs, de sajnos ez így van...2014. aug. 22. 18:27
31/36 anonim válasza:
Jaj de szépen ki tudsz elemezni két mondatból, de ha ilyen okos vagy, akkor a gazdag pasikat miért nem, és miért itt kérdezősködsz róluk, hogy mit miért csinálnak? :D
Na de jó, megyek is, puszika. :D
32/36 anonim válasza:
Azért,mert megtehetjük veletek ;)
33/36 anonim válasza:
Helyükben én is ezt tenném, minden nap egy új pénzéhes ribivel kufircolnék.
34/36 anonim válasza:
Lássuk be az gazdag lányok is ezt csinálják. Meg amelyik azt hiszi hogy szép. Nem csak a fiúkkal van ez így.
35/36 anonim válasza:
Én ugy fogalmaznám, azok viselkednek igy, akik a másiktól nem akarnak sokat. Amelyik komolyabb kapcsolatot akar, az tesz is érte, figyelmes és rendes. Aki meg csak flötölgetni akar, vagy egy-két éjszakás kalandot és főleg ha kosarat kapnak, akkor nemtől-anyagi helyzettől sokszor igy reagálják le az egészet. A gazdag fiúk között is van rendes, a szegény fiúk között is van szemét.
36/36 anonim válasza:
Pontosan, ezt jobban nem is lehet kifejteni. Ez az igazság amit az előző írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!