Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk/férfiak, mennyire veszi...

Fiúk/férfiak, mennyire veszi ki magát hülyén, ha egy tök ismeretlen lány rátok ír mondjuk facebookon, mert a profilotok alapján szimpatikusak vagytok neki és egy társkereső oldalon is látott titeket?

Figyelt kérdés

Pár hónapja szingli vagyok, nem tudom, mennyire gáz az ilyesfajta netes ismerkedés indítása. Közel lakunk, tetszik az ízlése a srácnak, külsőre is tetszik, biztosan egyedülálló és szintén társat keres. Élőben elég kezdeményező vagyok, de így neten valahogy minden gázul veszi ki magát az én szememben... :D

Szóval ha rátok ráírna egy teljesen idegen lány, ismerkedés céljából, hogy reagálnátok?

2014. jún. 11. 13:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki. De biztosan lehetsz, hogy a fiúk nagy többsége örülne neki.
2014. jún. 11. 13:29
 2/18 anonim ***** válasza:
Szóval ő gáz? Pedig te is fentvagy egy társkeresőn te csöves :D
2014. jún. 11. 13:29
 3/18 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikusnak találnálak, tetszene :)
2014. jún. 11. 13:30
 4/18 anonim ***** válasza:
Engem zavarna. Diszkomfort érzést keltene, hogy ismeretlenek nézegetik a profilomat.
2014. jún. 11. 13:30
 5/18 A kérdező kommentje:
Második: nem írtam, hogy gáz lenne, éppen tetszik nekem.
2014. jún. 11. 13:31
 6/18 A kérdező kommentje:
Az meg, hogy gázul veszi ki magát az ilyen netes cucc, úgy értettem azért, mert az élőhöz vagyok hozzászokva, és így nem tudom, hogy tudnék hozzá fogni a dologhoz.
2014. jún. 11. 13:35
 7/18 anonim ***** válasza:
46%
Akkor minek regisztráltál egy online társkeresőre?
2014. jún. 11. 13:36
 8/18 PearlDiver ***** válasza:
Én örülnék, pláne ha tetszene a lány. Viszont ha jól akarod csinálni, a kezdeményezést követően hagyj neki is teret hogy udvarolhasson, nem hiszem hogy jó, ha rögtön rámászol. Csak okosan :)
2014. jún. 11. 13:38
 9/18 A kérdező kommentje:
Talán mert így szélesebb körben tudok ismerkedni? Nem tartom hülye dolognak a netes társkeresést, csak tapasztalatlan vagyok benne, ne legyek már emiatt én a rossz.
2014. jún. 11. 13:39
 10/18 A kérdező kommentje:
8.: Úgy gondoltam én is, nem rögtön bele a lecsóba. :D
2014. jún. 11. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!