Fiúk/férfiak, mennyire veszi ki magát hülyén, ha egy tök ismeretlen lány rátok ír mondjuk facebookon, mert a profilotok alapján szimpatikusak vagytok neki és egy társkereső oldalon is látott titeket?
Pár hónapja szingli vagyok, nem tudom, mennyire gáz az ilyesfajta netes ismerkedés indítása. Közel lakunk, tetszik az ízlése a srácnak, külsőre is tetszik, biztosan egyedülálló és szintén társat keres. Élőben elég kezdeményező vagyok, de így neten valahogy minden gázul veszi ki magát az én szememben... :D
Szóval ha rátok ráírna egy teljesen idegen lány, ismerkedés céljából, hogy reagálnátok?
"de így neten valahogy minden gázul veszi ki magát"
Nem vagy egyedül. Mondjuk nem vagyok egyik társkeresőn sem, de ha rám írna FB-on valami nő, nem hiszem, hogy komolyan tudnám venni. Az is benne van a pakliban, hogy kamunak vélném az biztos.
De csak azért gondolom így, mert nekem elég rossz tapasztalataim vannak az ilyen FB-os ráirkálásokból. Véletlen jelölésből, lájkolásból vagy félrekattintásból fakadóan is elég bunkón viselkednek a nők.
A legutóbbi esetben pl. véletlenül ismerősnek jelöltem a haverom egyik osztálytársát, és nem tudtam visszavonni, mert szar volt a netkapcsolatom, ráírtam a lányra, hogy bocsi nem szándékos jelölés volt, amint lehet, visszavonom a jelölést. Na kaptam olyan lek#rvaanyázást, meg "mi a f#szt képzelsz magadról köcsög" válaszokat, hogy csak pislogtam.
Köszönöm a kedvességeiteket, lányok.
Utolsó, érdekes lányok lehettek ezek, de ha mondjuk teljesen normális hangnemben kapnál egy üzenetet, akkor is negatívan állnál hozzá? Nem csak ilyen mérhetetlen intelligenciával megáldott nők vannak ám az interneten se, mint azok lehettek. :)
Nagyjából milyen üzenet lenne az, amit már komolyan lehetne venni? Annyira, hogy elkezdj beszélgetni a lánnyal és ha kölcsönös lesz a szimpátia, élőben is találkozzatok?
Hát, így járt :D Nem tudom, talán szólhatsz neki, hogy eddig érdekelt téged, de most csalódtál egy picit.
Különben milyen ízlése van, ami tetszik?
+ Melyik társkeresőn vagy? (én egy csomón)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!