Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gazdag férfiak, miért vagytok...

Gazdag férfiak, miért vagytok ilyenek?

Figyelt kérdés
Szép, értelmes, nyelvet beszélő lány vagyok, emiatt nagyon sok udvarlóm akad - minden rétegből. Azt vettem észre, hogy (főleg) a gazdagabbak borzasztóan faragatlanok és gorombák. Gondolom, ez abból eredhet, hogy a lányok 80%-át már a pénzük meggyőzte, így felesleges minden másnemű pluszt felmutatniuk mint: kedvesség, udvariasság - melyekhez hozzászoktak, így megmaradtak bunkónak. Maradtam én a nők azon 20%-ában, akiket a pénz és a rongyrázás teljesen hidegen hagy, és amint ez a pasi számára kiderül le is lép, nehogy még a végén férfikét és nem pénzeszsákként kelljen viselkednie... Miért van ez? Ha valaki magára ismert - előre is bocs, de sajnos ez így van...

2014. aug. 22. 18:27
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Legtöbbjük valóban ilyen manipulatív sggfej. (Vannak azért kivételek.) Elkezdenek egyre több mindent fizetni a boltban,egyre nagyobb ajándékot kapsz,utazás,stb... azzal a szöveggel,hogy hagyd,hogy kedveskedjen,hiszen szeret,neki ez nem probléma stb... ha belegondol az ember,akkor rájön,hogy köze nincs ennek a szeretethez. Csak az egojának kell, így vásárol meg,és azt hiszi,hogy birtokol. Ez egy férfi ostobaság,és addig lesz ilyen,ameddig nem éri valamilyen veszteség,és rájön maga,hogy mennyire üres.
2014. aug. 22. 19:03
 22/36 A kérdező kommentje:
20-as lehet van igazság abban, amit mondasz, de volt aki egészen sokáig elment - több randi - aztán mikor már sok volt, hogy állandóan az agyagiakról beszélt, és minden tevékenysége a pénzről szólt (az órájára és a kocsijában egyenesen bele volt szerelmesedve) én meg mondtam, hogy mi lenne ha egyszer biciklivel tekernénk el egy fagyiért és nem vacsorázni mennénk, amitől már herótom volt mert én nem szeretem a flancolást, hogy egy ,,felkapott" sznob helyen puccba vágva feszengjek, hanem mondjuk elmennénk közösen egy szerencsétlen SPARBA vennénk tésztát és főzőcskéznénk... Aztán hirtelen nem hívott többet... Nem értem mit várt, biztos az oldalára kellett egy jó bula, akinek több esze van, csak az ilyen nővel meg az a baj, hogy nem ez kell neki... :D
2014. aug. 22. 19:08
 23/36 anonim ***** válasza:
Ha ennyi problémád van velük miért csak gazdag palikkal kezdsez ki, netán mégicsak számít a pénz?
2014. aug. 22. 19:26
 24/36 A kérdező kommentje:
Ugyan úgy randiztam már teljesen átlagos helyzetű sráccal, de a normálisakat miért említsem mikor nem tartozik a kérdéshez? Hiába próbálják néhányan itt csűrni csavarni és kiforgatni a szavaim, nem tudjátok kihozni belőle, hogy pénzhajhász lennék, nagyon rossz ajtón kopogtok.
2014. aug. 22. 19:29
 25/36 anonim ***** válasza:
Nem értitek? A kérdező nem akar szegény pasit, egy gazdagot akar, aki nem bunkó és tahó! És fel van háborodva, hogy nem talál ilyet. Na.
2014. aug. 22. 19:31
 26/36 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs miért forgatod ki a szavaim, de nem is akarok vitában szállni veled kedves szóforgató, annyit viszont kérnék, hogy tartsd tiszteletben a kérdésemet, felesleges 3 mondatos - abszolút nem helytálló - válaszokkal szétvágnod a bejegyzésem, hogy értelmes válaszolóknak ne legyen kedvük végigolvasni a kérdés alatti kommenteket mert meglátják azt, hogy 335524 oldalnyi válasz érkezett. Köszönöm!
2014. aug. 22. 19:43
 27/36 A kérdező kommentje:
Ja, és kedves szóforgató, ha az b*ssza a csőröd, hogy magadra ismertél a kérdésemben, ne engem támadj, hanem VÁLTOZZ MEG és VISELKEDJ NORMÁLISAN, MERT PÉNZED VAN, NEM TE VAGY AZ ISTEN! Vannak nők, akikkel így lehet viselkedni azokkal tedd és ne velem. Kösz.
2014. aug. 22. 19:45
 28/36 anonim ***** válasza:
Nekem nincs pénzem én csóró vagyok... :S Látod, a csórók is lehetnek bunkók! :D
2014. aug. 22. 19:48
 29/36 anonim ***** válasza:

Amúgy meg a leírásban megválaszoltad a saját kérdésed magadnak, szóval nem tudom mit akarsz még hallani:

"ez abból eredhet, hogy a lányok 80%-át már a pénzük meggyőzte, így felesleges minden másnemű pluszt felmutatniuk mint: kedvesség, udvariasság"

2014. aug. 22. 19:49
 30/36 A kérdező kommentje:
Erre ne legyél ennyire büszke :) A tahóság, bunkóság nem privilégium, hanem kerülendő és szégyellni való tulajdonság! Bár, ha te ebben jónak érzed magad, ami már valami, mert legalább van amihez értesz, ha máshoz nem is legalább ehhez - más kérdés, hogy mennyire általános értékrenden aluli és visszataszító dolog és előnyöd ebből sosem fog származni - senki nem tiltja meg, hogy élj ezzel a ,,viselkedéssel" csak engem hanyagolj vele kérlek. :)
2014. aug. 22. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!