Fiúk/ férfiak! Miért vagytok mostanában ilyen beszariak?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor találkozom olyannal, hogy nem mer egy hímnemű kezdeményezni, sőt a lánytól várja el, hogy az tegye meg az első lépést. Ez miért van?2014. jan. 1. 19:58
1/18 anonim válasza:
Mert elvagyunk foglalva a korsó sörünkel
3/18 anonim válasza:
Ez azért van mert 2014 van és nem 1970.
4/18 anonim válasza:
Talán a bunkó visszautasítás miatt?
5/18 anonim válasza:
Nem hiányzik, hogy a hölgy megalázzon, kiröhögjön, aztán a barátnőivel együtt mulasson rajtam.
6/18 A kérdező kommentje:
De egy nőnek akkor is sokkal jobban esik, ha úgymond "meghódítják", egy férfi meg állítólag azért férfi, hogy ő irányítson, vadásszon.
2014. jan. 1. 20:00
7/18 anonim válasza:
Túl sok csalódás ért és mégha össze is szedném a bátorságomat látná rajtam a csaj hogy nincs önbizalmam úgyhogy mindenképp kidob, akkor is ha csoda mód tetszenék neki.
8/18 A kérdező kommentje:
De ha a nő olyan jeleket küld felétek, amiből biztosan tudod, hogy jó vagy nála, nem értem, miért paráztok..
2014. jan. 1. 20:01
9/18 anonim válasza:
Mert a mai csajoknál jobban megalázni senki se tud.
Miért jo az ha a csávon nevet mindenki?
10/18 anonim válasza:
Felém semmiféle jelet nem küldenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!