Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk/ férfiak! Miért vagytok...

Fiúk/ férfiak! Miért vagytok mostanában ilyen beszariak?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor találkozom olyannal, hogy nem mer egy hímnemű kezdeményezni, sőt a lánytól várja el, hogy az tegye meg az első lépést. Ez miért van?
2014. jan. 1. 19:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Milyen jeleket? Rámosolyogsz?
2014. jan. 1. 20:06
 12/18 anonim ***** válasza:
A pasik nem olvasnak jeleket. Sőt, amiket küldenek, azt se küldik, hanem te képzeled el. A pasik őszinte lények és tudnak beszélni.
2014. jan. 1. 20:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha olyan jeleket küld felém,amit írtál akkor még én is odamennék hozzá szívesen,de nekem sem küldenek semmilyen jelet.Úgy viszont nehéz eldönteni,tetszem-e neki vagy sem.

Azért vagyok ilyen én például,mert önbizalom hiányos vagyok,és idáig is csak visszautasítást kaptam mindig.És volt köztük egy-két elég durva is,a másik hogy szinte soha nincsen egyedül egy lány,egyfolytában a barátnőivel van akikkel vihorászik.De még a wc-re se mennek egyedül,úgy meg kinek van kedve odamenni,eléggé parázom még így is,nem kell oda még egy személy,vagy több. :)

2014. jan. 1. 20:12
 14/18 anonim ***** válasza:

"De ha a nő olyan jeleket küld felétek, amiből biztosan tudod, hogy jó vagy nála, nem értem, miért paráztok.."

no ilyenek nincsenek sztem

2014. jan. 1. 20:18
 15/18 A kérdező kommentje:
De vannak! Én például hiába szemezek, fordulok egy jó pasi felé, sosem jön oda a végén, hiába nézeget..
2014. jan. 1. 20:20
 16/18 anonim ***** válasza:

Miért ne, csak nem zavar?

Ha meg zavar, 2 lehetőséged van: nem keresel barátot vagy összeszedsz tököket valahonnat és te kezmeményezel. Amúgy meg látod, az ilyen szavak használata hogy beszariak, tutyi mutyik, nyámnyilák stb. nagyonis zavarnak minket. Ha már ilyen nagyokosok vagytok, akkor tessék kezdeményezni vagy egyedül maradni és kussolni.

2014. jan. 1. 20:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Tegnap este rámosolyogtam egy csajra, és Ő jött oda hozzám

el se mertem hinni, hogy ekkora király lennék, aztán kiderült, hogy ott dolgozik és ez a dolga, hogy a vendégeket "szorakoztassa" meg beszélgessen velük.

Hát azért félsikernek könyvelem el, mert hozattam vele egy sört.

2014. jan. 1. 20:27
 18/18 anonim válasza:
igen létezik olyan h feminizmus de ez a női egyenjogúsàgot és nem az alapelvek eltiprását jelenti. egy kapcsolatban sztem az erœsebbik nemnek kell irányítanija de meg kell tartani a közös véleményt mert a pasi a racionális a nő az érzelmi része a dolognak ami bizonyított tény. tehát a pasinak kell kezdeményeznie hiszen ha egy lányt ér megaláztatás azt nem úgyanúgy reagálja le mint egy pasi aki csak iszik egy sört és túl van rajta. amúgy meg nyilván én is bunkón reagálok ha bunkón jön oda hozzàm vki. sztem az a megalàztatás egy fiúnak ha a lány kezdeményez és irányít mert evulúciós renddel ellenkezik. (15/l)
2014. ápr. 10. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!