Fiúk/ férfiak! Miért vagytok mostanában ilyen beszariak?
Hát ha olyan jeleket küld felém,amit írtál akkor még én is odamennék hozzá szívesen,de nekem sem küldenek semmilyen jelet.Úgy viszont nehéz eldönteni,tetszem-e neki vagy sem.
Azért vagyok ilyen én például,mert önbizalom hiányos vagyok,és idáig is csak visszautasítást kaptam mindig.És volt köztük egy-két elég durva is,a másik hogy szinte soha nincsen egyedül egy lány,egyfolytában a barátnőivel van akikkel vihorászik.De még a wc-re se mennek egyedül,úgy meg kinek van kedve odamenni,eléggé parázom még így is,nem kell oda még egy személy,vagy több. :)
"De ha a nő olyan jeleket küld felétek, amiből biztosan tudod, hogy jó vagy nála, nem értem, miért paráztok.."
no ilyenek nincsenek sztem
Miért ne, csak nem zavar?
Ha meg zavar, 2 lehetőséged van: nem keresel barátot vagy összeszedsz tököket valahonnat és te kezmeményezel. Amúgy meg látod, az ilyen szavak használata hogy beszariak, tutyi mutyik, nyámnyilák stb. nagyonis zavarnak minket. Ha már ilyen nagyokosok vagytok, akkor tessék kezdeményezni vagy egyedül maradni és kussolni.
Tegnap este rámosolyogtam egy csajra, és Ő jött oda hozzám
el se mertem hinni, hogy ekkora király lennék, aztán kiderült, hogy ott dolgozik és ez a dolga, hogy a vendégeket "szorakoztassa" meg beszélgessen velük.
Hát azért félsikernek könyvelem el, mert hozattam vele egy sört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!