Szép, értelmes, nyelvet beszélő lány vagyok, emiatt nagyon sok udvarlóm akad - minden rétegből. Azt vettem észre, hogy (főleg) a gazdagabbak borzasztóan faragatlanok és gorombák. Gondolom, ez abból eredhet, hogy a lányok 80%-át már a pénzük meggyőzte, így felesleges minden másnemű pluszt felmutatniuk mint: kedvesség, udvariasság - melyekhez hozzászoktak, így megmaradtak bunkónak. Maradtam én a nők azon 20%-ában, akiket a pénz és a rongyrázás teljesen hidegen hagy, és amint ez a pasi számára kiderül le is lép, nehogy még a végén férfikét és nem pénzeszsákként kelljen viselkednie... Miért van ez? Ha valaki magára ismert - előre is bocs, de sajnos ez így van...
Hát akkor foglalkozz szegény férfiakkal. Probléma megoldva.
2014. aug. 22. 18:38
12/36 anonim válasza:
Nekem meg pont az a tapasztalatom, hogy az átlagtól pénzesebb fiúk kedvesebbek, megértőbbek, segitőkészek. Jártam olyan fiúval akinek nem volt pénze, gondoltam az anyagiak nem számitanak és kiderült róla hogy nem akar se tanulni, se dolgozni és először csak kedvesen kéregetett tőlem, a végén már követelte, hogy adjak neki pénzt. Ugyhogy nekem pont forditva vannak tapasztalataim a fiúkkal kapcsolatban. De én egyiknek se alázkodtam meg, a pénzessel se azért barátkozom, mert pénzes, hanem vele tudok beszélgetni, megért és sokat segit. De átlagos anyagiakkal rendelkező fiúkkal is barátkoztam, de bennük mindig csalodtam.
2014. aug. 22. 18:42
13/36 anonim válasza:
A legtöbb kérdésedre a válasz: Mert megtehetem.
Ráadásul akik a gazdagabbakat keresik, azok már eleve a gazdagságra vágynak, nem a pasira.
2014. aug. 22. 18:42
14/36 anonim válasza:
MIért, normálisabbak már nem is érdekelnek?
Amúgy meg, ha olyan sok az udvarlód, miért érdekel egy részük viselkedésének oka?Foglalkozz a többivel.
2014. aug. 22. 18:44
15/36 anonim válasza:
Mondjuk az is érdekes, hogy nálad így vannak "beosztályozva" a férfiak, hogy gazdagok, szegények... Ez is sokat elárul.
Miért nem úgy, hogy kedvesek, bunkók?
2014. aug. 22. 18:45
16/36 anonim válasza:
AZért kicsit fail kinézetű, elvilg nem fog meg téged a pénz, de fel vagy háborodva, hogy a GAZDAG férfiak ilyenek. Gondolom az ország televan velük, hogy kénytelen vagy velük kikezdeni így nyílván van értelme panaszkodni, szörnyű sorsod van, hogy akárhova mész gazdagokkal futsz össze.
Azért ne vűfold már meg a 3 sorral feljebb írt állításodat mert akkor az "értelmes" jeldző gyorsan hitelét veszti.
2014. aug. 22. 18:49
17/36 A kérdező kommentje:
Sokaknak az olvasás és értés készségük nulla... Nem így vannak osztályozva. Vannak kivételek, de egy idő után kialakult egy kép, hogy mennyi bunkó van... Kik is voltak nagy részben bunkók? Akiknek pénzük volt... Így érthetőbb?
2014. aug. 22. 18:50
18/36 anonim válasza:
Értelmes nő nem tesz fel ilyen általánosító kérdést. Meg tudná rá a választ is magától. Szóval FAIL!
2014. aug. 22. 18:57
19/36 A kérdező kommentje:
18-as, miért ne tehetnék fel, egy számomra nem egyértelmű kérdést? Főleg, hogy nekem nem a pénz a világom, mint sokaknak, lehet nem képez evidenciát az, hogy egy gazdag pasi miért lenne egyenlő a parasztsággal... Azért mert manapság presztízs k*rvának és gazdag parasztnak lenni én az utóbbinak szeretném az okát tudni...
2014. aug. 22. 19:00
20/36 anonim válasza:
Hidd el ha egy gazdag pasinak megtetszel akkor rendes veled és mindent megad, érzelmileg lelkileg. Lehet inkább az volt a gond, hogy csak pár alkalomra kellettél volna és az nem jött össze és a srác meg lelépett. De ez a viselkedés mindegyik fiúra ráillik, nincs kimondottan anyagiakhoz kötve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!