17 éves vagyok és még sohasem volt párkapcsolatom. Mi a teendő ilyenkor?
Figyelt kérdés
Járok szórakozóhelyekre, próbálok ismerkedni, de egy buliban sem jön oda hozzám egy fiú sem.Minden barátnőmnek pasija van, én pedig csak jó pofizok,miközben irigykedem. Nem kell félreérteni, örülök nekik, de én is vágyom az érzésre..Az első csókra,érintésre..Más is van/volt így?Esetleg a külsőm miatt lehet? Küldök képet privátban, de írjatok lakhelyet, nem szeretnék ismerősbe futni.2014. aug. 20. 12:22
4/14 anonim válasza:
próbálj kihívóbban öltözködni, talán válts egy picit stílust, ismerkedj, és majdcsak összejön valami.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!