Magányosnak érzem magam, mit csináljak? Se barátaim, se párkapcsolatom
Figyelt kérdés
Szerintetek elképzelhető, hogy sosem lesz párkapcsolatom, mert félénk és zárkózott vagyok? Igyekszem nyitottabb lenni, de félek, hogy mivel nem járok el itthonról szinte sehova és soha nincs is esélyem párkapcsolatra:/2014. jún. 25. 18:30
2/25 anonim válasza:
a fiatalok fele ilyen, jómagam is sajnos
3/25 A kérdező kommentje:
lány 17
2014. jún. 25. 18:32
4/25 anonim válasza:
Na most kapod majd a priviket... :D
5/25 anonim válasza:
Ezt már csak azzal tudnád megfejelni ha csúnya is volnál.. Privátáradatra azért számíts!
6/25 anonim válasza:
Nyugi nekem sincs már vagy 4 éve kapcsolatom,se barátaim.Hobbijaid vannak gondolom!Foglald le magad valamivel.Ha kapcsolatot akarsz,akkor viszont ki kell mozdulnod otthonról.
7/25 A kérdező kommentje:
de hova?
2014. jún. 25. 18:36
8/25 anonim válasza:
Én is már több mint 1.5 éve egyedül vagyok mert egy lány sincs aki meg akarna ismerni. Pedig én eljárok szórakozni és rendezvényekre is.
9/25 anonim válasza:
Ha gondolod, barátkozhatunk. :)
10/25 anonim válasza:
Falat mászni! Én tök szívesen mennék falat mászni, de egyedül?? Az cinkes... Nehezen tudnám jól érezni magam úgy, hogy körülöttem mindenki valaki mással van. Ha esetleg beeresztenének egy iylen nagy falmászó terembe teljesen egyedül akkor órákig ellennék asszem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!