Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Magányosnak érzem magam, mit...

Magányosnak érzem magam, mit csináljak? Se barátaim, se párkapcsolatom

Figyelt kérdés
Szerintetek elképzelhető, hogy sosem lesz párkapcsolatom, mert félénk és zárkózott vagyok? Igyekszem nyitottabb lenni, de félek, hogy mivel nem járok el itthonról szinte sehova és soha nincs is esélyem párkapcsolatra:/

2014. jún. 25. 18:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

én is igy vagyok...akad sok srác, de egyik se kell, aki meg kell annak én nem. szar az élet.

tényleg jársz bulikba, koncertekre esetleg, partykra, tuti hogy bevonzol pár srácot:) és lehet hogy pont neked is bejön az egyik legalább.

velem más a helyzet, külsőre is nagyon nagyok az igényeim, a belső meg egyértelmű. vagy csak azért látom igy,mert alig vannak körülöttem jó srácok.

2014. jún. 25. 18:40
 12/25 anonim ***** válasza:
Szerezz egy kutyát aztán azt lehet naponta sétáltatni! Ha hipster vagy szandál vagy karalábé is mehet a póráz végére. :)
2014. jún. 25. 18:41
 13/25 anonim ***** válasza:

Hol laksz? 17 vagy, gondolom iskolába jársz, nincsenek osztályból barátnők ?

Mi az amit szeretsz csinálni/ mit csinálnál szívesen ?

2014. jún. 25. 18:44
 14/25 Beviz Elek ***** válasza:
ismerkedj cica;)
2014. jún. 25. 18:58
 15/25 A kérdező kommentje:
de hol? nincs hol az a baj, nincs hova mennem
2014. jún. 25. 19:02
 16/25 A kérdező kommentje:
és a magány miatt meg már szinte várom hogy elkezdődjön a suli ami azért elég gáz:/
2014. jún. 25. 19:02
 17/25 Beviz Elek ***** válasza:

pl itt van ezen az oldalon a kiéhezett kanok mekkája. beszélgess velük

a suliban én rengeteget flörtöltem. nagyon jó hely ha mâr be kell járni

valami ismerösöd csak van. elmész vele bárhová. vagy a srácok szólítanak le, vagy te öket. fiatalon, amíg nem dolgozol éjjel-nappal, ennél könntebb nem is lehetne

2014. jún. 25. 19:09
 18/25 anonim ***** válasza:
tavaly nyáron velem is ez volt, hogy vártam a sulit...most is még amikor tartott attól paráztam hogy jajj ne legyen már nyári szünet, mert meg fogok unalmamban halni...és ami gond nekem az a pénz. tudnék király dolgokat csinálni de minden pénzbe kerül! egyik gond.
2014. jún. 25. 19:14
 19/25 anonim ***** válasza:
ha pesti vagy írj rám!
2014. jún. 25. 19:18
 20/25 anonim ***** válasza:
Én szintén 17 vagyok és ugyanilyen, mint te, de a suliból azért akadnak barátnőim. Én velük szoktam programokat szervezni nyáron. Szerintem Te is biztos jóban vagy azért néhány lánnyal a sulidból, velük nyugodtan elmehetsz valahova (mozi, beülni valahova, séta, akármi...). És ha ilyen téren már nyitottabb leszel, akkor következő lépés a srácok felé nyitás. Hajrá, csak ne add fel! ;)
2014. jún. 25. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!