18 éves vagyok, de még nem volt párkapcsolatom. Szerintetek ez így normális? 18/F
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves fiú vagyok, de még sosem volt barátnőm, szerelmes sem voltam sose. Most, hogy elértem ezt az életkort és látom, hogy a környezetemben sok ismerősömnek van barátja/barátnője, egyre kényesebb számomra nézve ez a dolog. Nem vagyok olyan "nyomi", de sajnos vékony vagyok, meg vannak más dolgok is, ezért sokan nem vesznek komolyan. Egy lányt pláne meg se mernék szólítani. Sokan mondták már, hogy változtassak a külsőmön, járjak edzőterembe, talán jobb lesz. Mondták már nekem azt is, hogy fogadjam el magam olyannak, amilyen vagyok, de úgy érzem, nagy önbizalommal csak nevetségessé tenném magam mások előtt. Vannak lányok akik azt mondják, a babaarc cuki, de én nem az a fajta fiú vagyok, aki egyébként "jó test+cuki arc". Nagyon frusztrál a dolog, de nem sok mindent tehetek. Szerintetek mit kellene tennem?2014. aug. 10. 20:15
1/3 anonim válasza:
A sarkadra álni, és ismerkedni!
Nem számít az alakod, ha van önbizalmad valaki csak elfogad.
Ha a pattanásos, duci hapsik tudnak egy normális nőt találni, te is fogsz.
2/3 anonim válasza:
Ha ez vigasztal én 18/l vagyok és bár volt egy hosszabb párkapcsolatom nem is olyan rég szerelmes nem voltam még soha. Viszont az a véleményem hogy mindenki elkel a halpiacon egyszer. :D Fel a fejjel :)
3/3 anonim válasza:
Időben vagy még bőven. A csajoknak a fellépés számít. Ha jó a szöveged nem érdekes, hogy nem vagy modell. Önbizalmat szerezz. Na persze ez nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!