Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Segítségre lenne szükségem!...

Segítségre lenne szükségem! 25 éves lány vagyok és még sosem volt egy normális párkapcsolatom. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kimondottan válogatós, de aki nekem egy kicsit is tetszik, annak én biztosan nem, egyébként pedig sok fiúnak tetszek, de egyikük sem tetszik, kicsit sem és nem tudnék velük leállni. Mi lehet ennek az oka? Segítsetek min kellene változtatnom? Egyébként nem a külső alapján válogatom az embereket, de akiknek kellenék, azok egyáltalán nem fognak meg belsőleg sem.
2013. aug. 18. 11:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
mutass képet! Talán lehet mégis veled van a baj, mégis válogatós lehetsz, ha már közeledett hozzád fiú, és mégis elutasítottad.
2013. aug. 18. 11:50
 2/18 anonim ***** válasza:
61%
Igen,veled van a baj.
2013. aug. 18. 11:51
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem tudtunk meg sokat rólad. Mikor érzed jól magad? Mire vágysz? Mivel foglalkozol? Miben vagy tehetséges? Milyen a gondolkodásmódod? Mikor érzed jól magad? Mi nyűgöz le?
2013. aug. 18. 11:51
 4/18 anonim ***** válasza:
Küldj képet. 25/F :)
2013. aug. 18. 11:52
 5/18 anonim ***** válasza:
61%
Az elmondottak alapján azt kell gondolnom, hogy veled van a baj, de elég kevés az információ egy valós megállapításhoz.
2013. aug. 18. 11:53
 6/18 anonim ***** válasza:

De igen külsőleg válogatsz, de ezzel nincs is baj. Nem tetszett még egyik sem igazán ennyi.

Valami gond tuti van veled ha még idáig nem jött össze semmi.

2013. aug. 18. 11:57
 7/18 anonim ***** válasza:
Küldesz fotód ? Ha nem... akkor baj van veled ! :)
2013. aug. 18. 11:58
 8/18 A kérdező kommentje:
Nm küldök fotót, nem társkeresés a célom, igazából a legnagyobb elvárásom az, hogy egy férfinak én kelljek és ne csak megelégedjen velem, tiszteljen és olyannak szeressen amilyen vagyok, de legyen öntudatos, határozott, kicsit talán vicces. Hogy milyen ehhez külsőleg az nem érdekel, de legyen azért benne valami, ami megfog.
2013. aug. 18. 12:03
 9/18 anonim válasza:

Ne aggódj, más is van így ezzel. Én pl. már 27 éves vagyok és nem találtam még olyat, akivel el tudnék képzelni egy párkapcsolatot, v. a külsejével v. a belső tulajdonságaival van gond. Aki meg bejönne, az meg engem nem vesz észre. Mondjuk nem a külsőm miatt, hanem a személyiségem nem felel meg számukra, azt mondják túl visszafogott és félénk vagyok, vagy túl szerény. Holott ha több időt hagynának kibontakozni, akkor meg tudnám mutatni, hogy milyen is vagyok valójában. De az a legtöbb fiút nem érdekli, csak az első benyomás számít náluk. Lehet, hogy veled is így vannak, valamit nem tudnak elfogadni benned.

Úgyhogy ne aggódj biztosan lesz majd valaki, aki értékelni fog és olyannak fogad el, amilyen vagy és aki neked is maximálisan megfelel.

2013. aug. 18. 12:04
 10/18 viktor123456 ***** válasza:
100%

A szelekciód a hibás.

Megtennéd, csak úgy kísérlet képpen, hogy a következő udvarlónak, aki rádstartol, adj egy kis időt? Tedd félre a negatív érzéseidet, hogy nem vagy ráállva, és próbálj meg úgy viselkedni, mégha akaratlagosan is, mintha párkapcsolatra törekednél vele. Nem kell hozzá menni, csak 1 hónapot bírj ki.

Sokat fogsz belőle tanulni, és utána szerintem jobbak lesznek az esélyeid.

Ha nem próbálod ki ezt, akkor továbbra sem változtatni akarsz, hanem csak sírni és részvétet keresni.

2013. aug. 18. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!