Segítségre lenne szükségem! 25 éves lány vagyok és még sosem volt egy normális párkapcsolatom. Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kimondottan válogatós, de aki nekem egy kicsit is tetszik, annak én biztosan nem, egyébként pedig sok fiúnak tetszek, de egyikük sem tetszik, kicsit sem és nem tudnék velük leállni. Mi lehet ennek az oka? Segítsetek min kellene változtatnom? Egyébként nem a külső alapján válogatom az embereket, de akiknek kellenék, azok egyáltalán nem fognak meg belsőleg sem.2013. aug. 18. 11:47
12/18 anonim válasza:
Ha nem küldesz képet, akkor senkit nem fog érdekelni a problémád. Majd megoldod...
13/18 anonim válasza:
Te ha nem változtatsz magadon olyan csúnyán befogod sz*pni mint ahogyan nagyon sok nő jár :) Nyilván nem nézel ki úgy, ahogyan azt te gondolod magadról, így nagyobbak az igényeid mint amit megengedhetnél magadnak (külsőleg). A kérdésben azt állítod nem vagy válogatós, 1 sorral lejjebb azt írod nem tetszenek és nem is tudnál még csak leállni sem velük! Majd az első oldalon azt említed a külső neked semennyire nem számít csak a belső. Azt kell,hogy mondjam buta vagy, de csak mint egy átlagos nő, és ugyan azokat a hibákat is fogod elkövetni. Vagy észbekapsz és változtatsz magadon vagy vess magadra a későbbiekben.
14/18 anonim válasza:
kérdező, és mit adsz az elvárásaidért cserébe ?
15/18 anonim válasza:
Nekem is az elvárásaid tűntek fel. Szerintem nálad nagyon nincsenek rendben a dolgok. Nem véletlenül nem volt még senkid.
16/18 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm a segítséget. Szerintetek min kellene változtatnom? Mármint a hozzáállással kapcsolatban.
2013. aug. 19. 12:49
17/18 anonim válasza:
pl. engedj közelebb magadhoz olyat, is , aki iránt igy felszinesen nem vonzódsz.
18/18 anonim válasza:
A kérdezőt nem érdekli a kérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!