A mai lanyok tobbseget mert nem erdeklik a normalis fiuk? Vagy en valtozzak? (15F)
En normalis vagyok...normalis haj semmi extra, magas vagyok, apolom magam, jo a humorom segitokesz vagyok es jofej a csajokkal. nem vagyok ronda, atlagos vagyok
Lehet ez a baj? Hogy nem vagyok pawa, nem minden ruham bershakas, es nem vagyok leszarom tipus?
Kezdem utalni a lanyokat amiert csak az idiota f++z sz++o pawakat szeretik...
Ha baráti körön belül ilyen stílusod van, nehezen jöhetsz össze velük. Mert akik bent vannak a baráti körben azok inkább a bulizósabb rámenősebb pasikat szeretik. Ezért mondom, hogy keress új barátokat, ismerkedj személyesen, több sikered lessz. :)
16F
Normalis hajam van amugy
Nem ilyen agyon zselezett szar
Igen, sajnos van egy nagy réteg, akik leszarják a normális (átlagos?) fiúkat. Most a kérdésedre kb kétféle típusú válasz lesz: aki vagy kifogta a kivételeket (merthogy vannak) vagy pedig helyes és jó a dumája, az írja majd, hogy nincs így, simán be lehet csajozni, szinte bárkivel, könnyű dolog. Aki viszont nem ezeket a lányokat fogta ki (én is) az azt írja, hogy igazad van, ugyanis igazad van.
Elég szar látni, amikor a páwa, swag-yolo, vagy mi a francoknak, vagy a beképzelt, nagyképű egyedeknek van sikerük. És - kár is szépíteni - főként ezeknek van sikerük, kivétel persze van. Ezt én is tapasztalom, nagyon is zavar, de nem tudok ellene mit tenni. Nem akarok olyan lenni, mint akiket leírtam. Persze lehet, hogy így túl unalmas vagyok, vagy nem vagyok elég menő.
És ezt nem siránkozásnak, vagy önsajnáltatásnak szánom, ha úgy vesszük, egy kivételt már én is találtam, volt is csajom, az már más kérdés, hogy utána becsapott.
Nyilván bennem is van a hiba, amiért nincs ez a dolog másképp, de nem tudom, hogy ha nem ez, akkor mi lehet.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!