Miért gyűlöli olyan sok férfi a nőket, miért beszélnek úgy MINDEN nőről, mintha mi lennék a legmegátalkodottabbak a világon?
Sok csalódástól, pórúl járástól van ez. Egy cikk szerint a hajléktalanok 70-80%-a kisemizett emberke, akik annó házasságban éltek, de elhagyta őket a felesègük egy jobb pasi végett. Persze vitték a közös házat, vagyont.
Ès ebben lehet valami. Nincs nagy ismeretségi köröm, de kapásból tudnék nèhány hasonló példát mondani, akik szerencsére nem lettek hajléktalanok, mert szüleikhez vagy albérletbe el tudtak költözni.
Közre játszik még a modorotok, viselkedésetek is. Mi szeretnénk titeket, de sokszor némelyikőtök olyan flegma, bunkó tud lenni, hogy az már polgár pukkasztó. Jártam már úgy hogy spontán udvariasságból magam elé engedtem egy lányt, erre az meg beszólt: -mivan qvazimodo, bámulni akarod a seggem?!
Itt gyakorikérdéseken is vannak olyan kérdések/ válaszok amiket ti nők írtok, hogy kihozza belőlem a nőgyülöletet.
Sokan írjàk, hogy mi fiúk vagyunk a hibásak, mert hogy nincs barátnönk és ezért utáljuk a csajokat; miért nem teszünk érte hogy legyen társunk.
Lehet hogy én vagyok a hibás mert a konditerem meg a diszkók helyett inkább kertészkedem meg egyéb hobbiaimnak élek, de legalább az a zöldségek és a gyümölcsfák tuti meghálálják a gondoskodást/törődést/szeretetet.
42# hehe, én azért' kicsit könyebb helyzetben vagyok ezekkel a hosztesz nőkkel. Ronda vagyok s ezért szerencsére békén hagynak:) pedig itt az interspárban mindig itt tanyàznak, és még egyszersem állított meg egy sem:)
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!