Miért gyűlöli olyan sok férfi a nőket, miért beszélnek úgy MINDEN nőről, mintha mi lennék a legmegátalkodottabbak a világon?
Figyelt kérdés
Én sem vagyok túl sikeres a férfiaknál..de nem gyűlölöm ezért őket.2014. aug. 16. 18:55
21/53 anonim válasza:
17-es tuti nem te vagy az mert az én vagyok.Főleg hogy te 68% vagy én meg 70% ezt bebuktad öreg.
22/53 anonim válasza:
Igen segít a fegyencedzés,nem is kicsit,de én azért csinálom hogy a szeretteimet védjem,mert nem kell nekem izom hogy maabiztos legyek,sőt semmi más se.
23/53 A kérdező kommentje:
a 14.pedig az enyém volt nem? :D de ez sem ide kapcsolódik XD
2014. aug. 16. 19:43
24/53 A kérdező kommentje:
Tök jó hogy van egészséges önbizalmad, igaz én lány vagyok szóval nem a kérdésben szereplő férfiak. Nekem kell hogy gyúrjak önbizalomra is :)
2014. aug. 16. 19:45
25/53 anonim válasza:
Igazad van én a #7+10+11+12 írtam. Már késő van. Bocs
26/53 A kérdező kommentje:
Ilyenkor a tök gáz, hogy itt nincsenek nevek :)
2014. aug. 16. 19:47
27/53 anonim válasza:
Csak túlzásba ne vidd,az edzést.Mert akkor nem jó hanem rossz hatásai lesznek.Mértékkel.
28/53 A kérdező kommentje:
Hogy tisztázzam..én rudazok! Nekem ez ad önbizalmat is..és mozgásban is tart. De nem esek túlzásba :)
2014. aug. 16. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!