Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért gyűlöli olyan sok férfi...

Miért gyűlöli olyan sok férfi a nőket, miért beszélnek úgy MINDEN nőről, mintha mi lennék a legmegátalkodottabbak a világon?

Figyelt kérdés
Én sem vagyok túl sikeres a férfiaknál..de nem gyűlölöm ezért őket.
2014. aug. 16. 18:55
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Húzóckodás.
2014. aug. 16. 19:59
 32/53 A kérdező kommentje:
Rúdfitness!:)
2014. aug. 16. 20:00
 33/53 anonim ***** válasza:
És az hogy néz ki? Mit csinálsz?
2014. aug. 16. 20:04
 34/53 anonim ***** válasza:
Én,megfogom a rudat lengek rajta majd kinyomom magam és vissza rajta.
2014. aug. 16. 20:06
 35/53 A kérdező kommentje:
2014. aug. 16. 20:07
 36/53 anonim ***** válasza:
Ez rúdtánc.Rudazás na jól van,kicsit kevertem.:) Azt hittem hogy te is azt csinálod.
2014. aug. 16. 20:10
 37/53 A kérdező kommentje:
Igen rúdtánc..csak aki csinálja csak annyit mond h 'rudazok' aztán később esik le, h nem bizti h mindenki ugyanarra gondol.
2014. aug. 16. 20:12
 38/53 A kérdező kommentje:
De amúgy meg visszatérve a témára, én kövérnek érzem magam. De mégsem utálom azokat a fiúkat akiknek nem jövök be, egyszerűen csak nem veszek tudomást róluk. Szerintem ez így jó, nem? Fogyni magam miatt fogok :)
2014. aug. 16. 20:19
 39/53 anonim ***** válasza:
látjátok, máris hasznos volt ez a topic. Már tudom mi a rudazás és mi a különbség rudazás és rudazás között.... :)
2014. aug. 16. 20:20
 40/53 anonim ***** válasza:

Jó de azért nőként egész más, mert eleve másként van huzalozva az agyad. Meg számodra nem elvárás a hódítás, mert elvileg nem a te feladatod és mint ilyen nem okoz olyan mértékű törést az elutasítás. Egy férfi számára a folyamatos elutasítás azolyan mintha a férfi voltuk kérdőjeleződne meg. Tudom ez erős de kb ezt érzik. Mert egyébként ha nem tudsz egy nőt, vagy akármilyen nőt megszerezni valljuk be nem tartanak férfinek se női se férfi szemmel se.

Ha a szivedre teszed a kezed, ha odamenne hozzád egy srác feszengve idegesen, dadogva az idegességétől és mondaná neked hogy még szűz de elmenne veled randira mert tetszel neki igent mondanál? Nem hiszem. Mostcegy ilyen ember szerinted nem fog egy idő után gyűlölni minden nőt? De.

2014. aug. 16. 20:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!