Miért gyűlöli olyan sok férfi a nőket, miért
beszélnek úgy MINDEN nőről, mintha mi lennék a
legmegátalkodottabbak a világon?
41/53 A kérdező kommentje:
Szívemre tettem a kezem és nem 100% hogy elutasítanám! Mert lehet ebben az egészben amit leírtál egy fajta aranyosságot is észre venni :) De igen, mindenképp kell h valami megfogjon benne! És igen igazad van, hogy lehet a folyamatos elutasítás..de az is rossz h ezért általánosítva megy a gyűlölet.
nyilván mert rengeteg visszautasítást kaptak, sok a negatív élményük a nőkkel kapcsolatban. azok közé tartoznak akiket a lányok mindig szivattak. tehát az osztálykiránduláson a csinos lányok nem velük csókolóztak hanem őket cikizték, akiket a menők és a csajok mindenből kihagytak. akik virágot vittek randira, de sosem kú*rtak, vagyis inkább csak vittek volna, mert odáig sem jutottak el... sok év alatt a sok kis apró szemétség, a lányok nagyképűsége, arroganciája, a lekezelő bánásmód stb... odáig fajul, hogy elkezdik utálni a nőket! nem feltétlen értek egyet, de egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy nagyon-nagyon sok férfi van aki tele van előítélettel a nők iránt.
hozzá kell tennem, hogy a szép lányokkal szemben én is előítéletes vagyok, mert én is megkaptam a részem a fenti dolgokból. pl: hostesslányokat mindig nagy ívben elkerülöm, ha direkt marketinggel leszólít egy csinos lány sosem hallgatom meg, ha két pénztár van egy üzletben és az egyikben egy csinos fiatal lány a másikban akárki más akkor biztos, hogy az akárki máshoz megyek.
27F
2014. aug. 16. 20:37
43/53 A kérdező kommentje:
de pl a pénztáros lánnyal mi a baj ha szép?
nincs baj, de ha van választási lehetőség akkor inkább választok mást. de ha olyan tevékenységről van szó, ahol pl. jutalék jár az általam vásárolt termék után akkor kimondottan kerülöm a csinos lányokat. pl.: amikor kint vacsoráztok egy kiülős étteremben és odajön egy csinos fiatal lány, hogy veszel-e e virágot? akkor még ha akarnék venni sem venném meg, mert feltételezem, hogy abból neki haszna van. ez egy hosszú évek alatt kialakult folyamat, megszokás, előítélet.
2014. aug. 16. 20:49
45/53 A kérdező kommentje:
ja..aha..nagyjából értem ezt a részét..:D én se szeretem a hossteseket, bár egyszer ki akartam próbálni..de rájöttem h nem az én világom! És én se veszek tőlük semmit..és nem hagyom magam rátukmálni semmire XD
Gondolom az, hogy a szépségével vesz rá dolgokra. A nők sokszor élnek és visszaélnek a szépségükkel. Pl fősulin sokszor láttam, hogy a csajok a szépségüket használva flörtöltek a tanárokkal vizsgán és úgy mentek át 0 tudással. Persze itt a tanár a hibás elsősorban mert egy gyenge szar, hogy ilyennek bedől, de mégis, megvetendő amit a csajok csináltak. Valahol megértem, ha már ész sok nem jutott, legalább más előnyös tulajdonságaikat használják... :)
2014. aug. 16. 20:53
47/53 A kérdező kommentje:
na igen..lányként néha kicsit irigylem az ilyet, néha meg tökre örülök hogy nem ilyen vagyok.
a hostesseket mondjuk én extrán rühellem. ismertem egy-két ilyen lányt akik valóban nagyon csinosak voltak és eleinte kedvesek is, de csak addig amíg az az ő javukat szolgálta. durván szólva amíg hasznomat vették és tőlem kaptak támogatást (nem pénzre és hasonlókra gondolok) addig nagyon kedvesek voltak, de amint úgy alakult, hogy kevésbé érezték szükségem akkor egy az egyben változott a helyzet. de ez is csak egy példa, amiből tele a padlás... hidd el, hogy sok kicsiből sok embernél összeáll az egész és rohadtul megutálják a "gyengébbik" nemet....
2014. aug. 16. 21:05
49/53 A kérdező kommentje:
te pontosan milyen cipőben jársz ezzel a témával kapcsolatban? barátnőd van? önbizalom azért rendben van? elégedett vagy önmagaddal? :)
Igen, sajnos a lányok nagy része iszonyat érdekember, kérdező, hidd el, van alapja a nők elleni haragnak sajnos... Bár ne így lenne!
2014. aug. 16. 21:31
Kapcsolódó kérdések: