Miért gyűlöli olyan sok férfi a nőket, miért beszélnek úgy MINDEN nőről, mintha mi lennék a legmegátalkodottabbak a világon?
Én nem haragszom csak frusztráló, hogy a férfiak 0,00000000000000000001%-a kapja meg az összes nőt 0 belefektetett energiával és a nők 100%-a hajt is erre a 0,00000000000000000001% férfira mert mással mint ezzel a 0,00000000000000000001% férfival már nem érik be. :)
Ettől eltekintve semmi bajom szinte a nőkkel. ;)
Gondolom átlagnál nagyobb a bréjük, vonzóbbak női szemmel, vagy nagyon korán megszánta őket egy két csaj, hogy megdugja őket. Egy férfi életében nagyon fontosak a források amik önbizalmat adnak, és táplálják az egót.
Én is sokkal másabb szemmel tekintettem a világra amikor horogra akasztottam az első nőt, meg kigyúrtam annyira magam, hogy ne akarjon akárfia belémkötni.
Semmivel se jobbak.Csak megosztott az emberi társadalom sajnos a rossz irányba,elrothadt az egész,és a normális ember is kevés.5-ös voltam
Lányok terén,mert menő mert jóképű,mert van pénze,mert vagy riba ncok szeretik,és a normálisok is követik,vagy depiznek.
Fiúknál a gond.Nincs önbizalom,sajnáltatják magukat,nagyképűség,és mert azt hiszik a "jók" jobbak,edig semmivel sem.
Ezeknek a folgoknak a tudata meghatározza egy férfi életét, és ha nem érik megfelelő impulzusok akkor nem fog olyanná válni hogy ő is a 0,00000000000000000001%-ba tartozzon. Ez frusztrációt okoz, ami lassan gyűlöletté válik, mert a csajok ezután mégjobban elutasítják, mert hozzájön a kor, a gátlások a sztereotípiák stb. Egy lefelé tartó spirál és kevesek tudnak kilépni belőle. Csak akkor történik meg, ha megtalálja egy nő aki a férfiasságát egóját rendberakja.
De sokaknak már így is késő. Így születik az a bántalmazó férfiak egy része Pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!