Nem merek kezdeményezni, mert félek, hogy kinevetnek a férfiak. Nálam nem szoktak. Mit tegyek?
Régebben többször is kezdeményeztem, de vagy kinevettek, vagy fintorogva elfordultak.
Sokat dolgoztam/dolgozom a külsőmön, mások szerint csúnya se vagyok, sportolok, csinosan öltözködöm, igényes vagyok. Semmit nem érek vele.
Mit csináljak akkor, hogy ne maradjak örökké egyedül?
Továbbra sem tudom, hogy nézel ki, milyen a stílusod... DE én egészen rondának mondott lányok mellett is láttam már párt. Olyan mellett, akiről sosem gondolná az ember. Szóval sosem kell feladni. Mivel sokfélék vagyunk, minden akad valaki, akinek tetszik az, ami másnak nem. Ez most biztos sovány vigasz, csak segíteni próbálok.
Másrészt nem kéne ezen görcsölnöd. Ha találsz olyat jó, ha nem... ne törődj vele. Én is sokáig ezen görcsöltem és semmi sem jött össze, most is egyedül vagyok... de már nem görcsölök rajta, mert rájöttem, hogy fölösleges. Ha jön majd valaki, oké, ha meg nem, hát így jártam.
Szóval inkább koncentrálj másra - de azért legyél nyitott, sosem tudni mikor jön valaki...
Megsúgom, a nők is csak azt nézik "amit a természet adott".
Jóképűség, magasság és farokméret.
Egyiken sem lehet változtatni, mégis ezek a legfontosabbak.
Egy alapból szar külsőt nem lehet feljavítani, ahogy a szarból sem lehet várat építeni, és a nulla is nulla marad, akármilyen számmal szorzod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!