Nem tetszem neki, vagy csak fél kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Pár napja ismerkedtünk meg egy kiránduláson egy sráccal. Végig igyekezett a közelemben lenni, kereste a társaságomat, na és ahogy nézett...szerintem egyértelmű volt a dolog, és a többiek is akik ott voltak, azt mondták érezni lehetett ahogy vibrál a levegő kettőnk közt.
Másnap be is jelölt fb-on, nagyon örültem, azt hittem írni fog, de nem írt még azóta sem.
Lehetséges, hogy ennyire félreértettem a jelzéseit, én is és mások is?
Vagy csak arra vár, hogy én kezdeményezzek?
Eddig azt tapasztaltam, ha egy fiúnak tetszem, az minden követ megmozgat, hogy találkozzon/beszéljen velem...tanácstalan vagyok! Szerintetek reménykedjek még, vagy felejtsem el?
2014. aug. 10. 22:04
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy kiábrándító/taszító dolgokat látott rólad a fb-on, vagy valami történhetett vele is, vagy tőled vár valami visszajelzésre, de az is lehet, hogy nem lerohanós típus, vagy csak flörtölt veled, nem tudom. Szerintem nincs vesztenivalód, ha írsz neki pár sort, hogy mi van vele, nem túl nyomulósan, meglátod, hogy hogyan reagál.
2/2 anonim válasza:
lehet te nem adtál neki elég jelet, és ezért fél kezdeményezni... irjál rá te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!