Nem merek kezdeményezni, mert félek, hogy kinevetnek a férfiak. Nálam nem szoktak. Mit tegyek?
Régebben többször is kezdeményeztem, de vagy kinevettek, vagy fintorogva elfordultak.
Sokat dolgoztam/dolgozom a külsőmön, mások szerint csúnya se vagyok, sportolok, csinosan öltözködöm, igényes vagyok. Semmit nem érek vele.
Mit csináljak akkor, hogy ne maradjak örökké egyedül?
Kérdezem én, milyen férfiaknál próbálkoztál be, hogy vagy kinevettek vagy fintorogva elfordultak?
Mert, ha magamból indulok akkor korrekten elmondanám, hogy nem vagy az esetem és ezért nincs értelme komolyabb érzelmeket kialakítani mert ebből a szempontból nem működne egy kapcsolat.
Tehát, ha nem az unintelligens, primitív férfiaknál kellene próbálkozni mindig és akkor feltehetőleg ez nem történne meg.
Szóval?
Úgy, hogy előtte figyeled a testbeszédét, a gesztusait és azt ahogyan másokkal viselkedik.
Ám azt hiszem megtudtam amit szerettem volna.
Mit szerettél volna megtudni?
Ezek szerint akkor a gonosz, bunkó lányokra panaszkodók is csak maguknak keresik a bajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!