Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem merek kezdeményezni, mert...

Nem merek kezdeményezni, mert félek, hogy kinevetnek a férfiak. Nálam nem szoktak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régebben többször is kezdeményeztem, de vagy kinevettek, vagy fintorogva elfordultak.

Sokat dolgoztam/dolgozom a külsőmön, mások szerint csúnya se vagyok, sportolok, csinosan öltözködöm, igényes vagyok. Semmit nem érek vele.

Mit csináljak akkor, hogy ne maradjak örökké egyedül?

2014. aug. 16. 11:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet és megmondom hogy csúnya vagy e vagy szép. Attól hogy spirtolsz és igényes vagy nem biztos hogy szép is. Ha küldesz képet akkor megmondom :)
2014. aug. 16. 11:08
 2/24 anonim ***** válasza:
Talán kép?
2014. aug. 16. 11:08
 3/24 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy mindenki fintorogjon! Valamit csak belemagyarázol a történtekbe, de így ennyiből nem tudok konkrétabb tanácsot adni sajnos.
2014. aug. 16. 11:10
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem fogok képet küldeni. Nem torz az arcom, a szépség meg állítólag szubjektív.
2014. aug. 16. 11:10
 5/24 anonim ***** válasza:

Kérdezem én, milyen férfiaknál próbálkoztál be, hogy vagy kinevettek vagy fintorogva elfordultak?

Mert, ha magamból indulok akkor korrekten elmondanám, hogy nem vagy az esetem és ezért nincs értelme komolyabb érzelmeket kialakítani mert ebből a szempontból nem működne egy kapcsolat.

Tehát, ha nem az unintelligens, primitív férfiaknál kellene próbálkozni mindig és akkor feltehetőleg ez nem történne meg.

Szóval?

2014. aug. 16. 11:12
 6/24 A kérdező kommentje:
Kívülről hogy döntöd el, hogy ki unintelligens, primitív férfi?
2014. aug. 16. 11:15
 7/24 anonim ***** válasza:
44%
Olyan ronda csajokat látok pasikkal, nem egy ilyen trampli csaj ismerősöm is van, nem is akármilyen pasival. Például unokatesóm is helyyes, sportos srác és egy ilyen kövér férfi fejű nővel van most. Meg ronda fiúknak is üzenem, hogy van remény, csak nem szabad túlságosan rendes fiúnak lennetek, mert az nem vonzó a lányok szemében merjetek szemetek lenni velük!;)
 8/24 anonim válasza:
33%
Olyan ronda csajokat látok pasikkal, nem egy ilyen trampli csaj ismerősöm is van, nem is akármilyen pasival. Például unokatesóm is helyyes, sportos srác és egy ilyen kövér férfi fejű nővel van most. Meg ronda fiúknak is üzenem, hogy van remény, csak nem szabad túlságosan rendes fiúnak lennetek, mert az nem vonzó a lányok szemében merjetek szemetek lenni velük!;)
 9/24 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy előtte figyeled a testbeszédét, a gesztusait és azt ahogyan másokkal viselkedik.

Ám azt hiszem megtudtam amit szerettem volna.

2014. aug. 16. 11:17
 10/24 A kérdező kommentje:

Mit szerettél volna megtudni?

Ezek szerint akkor a gonosz, bunkó lányokra panaszkodók is csak maguknak keresik a bajt?

2014. aug. 16. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!