Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, ha tetszik nektek...

Csajok, ha tetszik nektek igazán egy srác, akkor ti is közeledtek felé, meg kezdeményeztek vagy inkább kicsit mintha kerülnétek, annyira nem mertek kezdeményezni nála, holott bejön?

Figyelt kérdés
vagy ez is személyiségtől függ?

2014. aug. 2. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelműen személyiség függő. Ha bátortalan, akkor lehet, hogy csak annyit veszel észre, hogy zavarban van a jelenlétedben.
2014. aug. 2. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva mindig más történt. Ha bejött a pasas és adta magabiztosan (nem egósan) a jeleket, akkor azon én is felbátorodtam és viszonoztam (egy idő után, mivel egy alapból félénkebb vagyok). Viszont ha a pasi nem mer egyértelmű jeleket küldeni, akkor én sem merek (mi van, ha mégse? Biztos én értem félre- ezekkel mindent megmagyarázok). Ilyenkor csak zavarban vagyok a jelenlétében, ami sokszor ciki. :) Dehát ki mondta, hogy ez könnyű dolog?

17/l

2014. aug. 2. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez mindenképp személyiség függő, épp ahogy a másik nemnél is.
2014. aug. 2. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!