Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem merek kezdeményezni, mert...

Nem merek kezdeményezni, mert félek, hogy kinevetnek a férfiak. Nálam nem szoktak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régebben többször is kezdeményeztem, de vagy kinevettek, vagy fintorogva elfordultak.

Sokat dolgoztam/dolgozom a külsőmön, mások szerint csúnya se vagyok, sportolok, csinosan öltözködöm, igényes vagyok. Semmit nem érek vele.

Mit csináljak akkor, hogy ne maradjak örökké egyedül?

2014. aug. 16. 11:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Pontosan! :)
2014. aug. 16. 11:28
 12/24 anonim ***** válasza:

azt eldönteni, hogy mennyire vagy szép csak úgy lehetne ha látnánk rólad egy képet. de talán nem is a szépség számít leginkább hanem a magabiztosság, hogy tudd lehet téged szeretni sőt érdemes is, mert egy értékes személy vagy.

Amíg te nem leszel elégedett magaddal, amíg nem tudod magad szeretni addig más se fog.

De azért kíváncsiságból egy ilyen esetet elmesélhetnél amikor kinevettek. Ki volt a srác, mennyire ismerted, hol és hogyan próbálkoztál be. (hátha valami nagyon alap kezdő hibát vétettél)

2014. aug. 16. 11:31
 13/24 anonim ***** válasza:
Én elviszlek
2014. aug. 16. 11:39
 14/24 anonim ***** válasza:

"Kívülről hogy döntöd el, hogy ki unintelligens, primitív férfi?"

Figyeled kb. öt percig. De van olyan akinél egy másodperc is elég ennek megállapításához.

2014. aug. 16. 12:14
 15/24 anonim ***** válasza:

Sok múlik azon, hogy adod elő magad. Meg azt senki nem szereti, ha egyből rázúdítsz egy szerelmi vallomást.

Másrészt nem tudom milyen férfiaknál próbálkoztál, de gondolom bunkókkal hozott össze a sors. Esetemben, még ha kosarat is adtam volna, nem hiszem, hogy bunkón tettem volna. Meg egy normális férfi sem bunkózik ilyenkor.

Kíváncsi volnék, hol, milyen közegben próbálkoztál férfiaknál. Bulikban meg ilyen helyeken? Mert ott sok a bunkó meg a piás, rendes férfit ott aligha találsz. Ha nem, akkor én kérek elnézést. Csak sokaknak természetes, hogy ott keresgélnek.

2014. aug. 16. 12:14
 16/24 anonim válasza:
Engem már azzal megfogtál hogy sportolsz és nem öltözöl kurv44san :).
2014. aug. 16. 12:27
 17/24 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam buliban is, egyetemen, boltban, utcán mosolyogtam rá valakire, de a legjobb reakció, amit kaptam az volt, hogy fintorogva elfordultak.
2014. aug. 16. 12:28
 18/24 anonim ***** válasza:
Oh... hát nagyon sajnálom. Nem tudom mitől volt ez a reakció, nem tudom hogy nézel ki. De akkor is bunkó dolog lenne, ha te lennél Quasimodo maga. Ez is csak azt mutatja, hogy sok az érzéketlen ember.
2014. aug. 16. 12:33
 19/24 anonim ***** válasza:

Sajnos csúnya vagy.

A szép csajokat szinte zaklatják a pasik, annyit próbálkoznak náluk.

Sportolsz, igényes vagy semmit nem jelent.

2014. aug. 16. 14:28
 20/24 A kérdező kommentje:
Jó tudni akkor, hogy a férfiak csak azt nézik, amit a természet adott...
2014. aug. 16. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!