Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy nagyon...

Miért van az, hogy nagyon nehezen /egyáltalán nem tudok magamnak pasit fogni?

Figyelt kérdés
Biztos, hogy nem én vagyok a földön a legszebb lány, de azért nem vagyok ronda sem és ápolt vagyok. Sokan mondják kérdezés nélkül hogy szép , aranyos és kedves vagyok, vagy vicces, mégis ha fiúkról van szó a barátnőjeimmel mintha sokkal hamarabb megtalálnák a hangot.NEm azt mondom , hogy minden fiú utánam szaladjon, csak elgondolkodtam rajta, hogy 16 évem alatt miéert nem volt még soha barátom. Nincs valami taktika, amivel jobb első benyomást tehetnék ?
2014. aug. 11. 22:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
van egyket jo taktika pl ha nem irsz gyakorira vagy ha meszelenul mesz be suliba
2014. aug. 11. 22:11
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem depizek rajta, csak irigykedem a többieken :D

Amúgy nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést, de köszönöm a lelkesedést 9-es :)

2014. aug. 11. 22:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem , hogy a fiúk utálnák a gyakorit..bár ha te mondod majd röktön el is hiszem . Köszi :)
2014. aug. 11. 22:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Talán beszédesebbnek kéne lenned. Ha csendbe ülsz és csak két szót nyögsz akkor nem fognak nagyon futni utánad. Úgyhogy nyílj meg.
2014. aug. 11. 22:16
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom :)
2014. aug. 11. 22:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Az irigységből szoktak összejönni a rossz dolgok.Mondom ne ezen lovagolj(depizz),még élj mert fiatal vagy,vagy szeretnél 2 poronygyot,azért mert éretlen vagy és,belemennél olyanba az érzéseidet halgatva amit később megbánnál.
2014. aug. 11. 22:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Én nekem még mindig az a véleményem, hogy jobban nyílj meg. Lehet hogy mosolyogsz, de a pasik szemébe?

A pasikra mosolyogj, valamint szemezz velük, lehetsz átlagos de ha rámosolyogsz és szemezel egy neked teccő pasival akkor többet érsz el, mintha szupermodell lennél :)

2014. aug. 11. 22:21
 18/18 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek köszönöm :D
2014. aug. 11. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!