Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nehezen kiismerhető fura stílusom miatt találok magamnak nehezen bnőt?
Nagyon sok csaj nem szereti kivárni amig megismer én pedig már az elején se szeretem megjátszani magam.
Szoktam gyerekesen, hisztisen viselkedni de ezt csak viccből teszem és kifejezetten utállom ha egy lány elkezd pátyolgatni.. Viszont így az anyáskodó lányok maradnának meg mellettem de azt nem birom, a kemény beszólogatós csajok viszont otthagynak h mit nyafogok.
Alig van 1-1 csaj aki pont jól/ügyesen reagál erre és aranyosan tud kötekedni.
dehogy is ez inkább idegesítő lenne :D
sírok ha olyan a helyzet, pl vége az aznapi programnak a lánnyal, v nem akar vmit engedni akk nyavalygok kicsit :D de ezt viccből teszem csak sokan nem veszik a lapot..
de nem tehetek róla ha így érzem jól magam, így vagyok boldog sajnos :/
eddig mindig gyerekszerető lányokkal tudtam csak ellenni v akiknek állatkái voltak :)
én annak örülök ha ezeken nevetnek 1 jót, anyáskodást nem igénylek, mindig is irányító tipus voltam de néha szeretek játékból így hülyéskedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!