Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a nehezen kiismerh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nehezen kiismerhető fura stílusom miatt találok magamnak nehezen bnőt?

Figyelt kérdés

Nagyon sok csaj nem szereti kivárni amig megismer én pedig már az elején se szeretem megjátszani magam.

Szoktam gyerekesen, hisztisen viselkedni de ezt csak viccből teszem és kifejezetten utállom ha egy lány elkezd pátyolgatni.. Viszont így az anyáskodó lányok maradnának meg mellettem de azt nem birom, a kemény beszólogatós csajok viszont otthagynak h mit nyafogok.

Alig van 1-1 csaj aki pont jól/ügyesen reagál erre és aranyosan tud kötekedni.

2012. okt. 31. 23:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De azzal nem is lenne gond!az a baj,hogy ahogy le is írod ezeket egy gyereknek felelnek meg és a "komolyabb" lányok ezt nem szeretik! Az én barátom is szokott hülyéskedni meg sokat nevetünk,de azért van egy határ!Meg első randin azért nem kezdett el ilyeneket csinálni!
2012. nov. 1. 01:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem szoktam leírni senkinek, csak most kiváncsi voltál azért tettem, de nem is lehet úgy leírni ahogy élőben hat. Ha később hoztam elő az se volt nyerő mert akkor meg kiderült h neki nem jön be ez és azért lett vége. Eddig kb 10-30lányból 1 ilyen volt de most már vagy fél éve eggyel se találkoztam :(
2012. nov. 1. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj,de Te hány éves vagy?Jól mondja az előző tényleg van egy határ.Mondod a bolt közepén a hisztizés idegesítő lenne,ez még annál is rosszabb ez irritáló.

Ha én nő lennék és előttem így viselkednél,úgy rúgnálak pi.csán,hogy arról koldulnál.

2012. nov. 2. 14:08
 14/15 anonim ***** válasza:
nekem ez csak feltűnési viszketegségnek tűnik, én se kérnék belőled 21L
2012. dec. 17. 17:39
 15/15 Hanariko ***** válasza:

Próbáltam megérteni, mit akarsz kifejezni ezzel a hisztizés dologgal és... azt hiszem fölfogtam, de nem igazán értem xD Én is hisztis vagyok ugyan, de nem olyankor nem viccből, hanem komolyan kiborulok.

Még azt is megérteném, hogy viccből játszod csak el, de ez rendszeresen sztm elég fura... :/

De amúgy meg miért nem ismerkedsz azzal a nagyon kevés lánnyal, aki jól reagál ezekre?

2012. dec. 17. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!