Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nehezen kiismerhető fura stílusom miatt találok magamnak nehezen bnőt?
Nagyon sok csaj nem szereti kivárni amig megismer én pedig már az elején se szeretem megjátszani magam.
Szoktam gyerekesen, hisztisen viselkedni de ezt csak viccből teszem és kifejezetten utállom ha egy lány elkezd pátyolgatni.. Viszont így az anyáskodó lányok maradnának meg mellettem de azt nem birom, a kemény beszólogatós csajok viszont otthagynak h mit nyafogok.
Alig van 1-1 csaj aki pont jól/ügyesen reagál erre és aranyosan tud kötekedni.
Ne haragudj,de Te hány éves vagy?Jól mondja az előző tényleg van egy határ.Mondod a bolt közepén a hisztizés idegesítő lenne,ez még annál is rosszabb ez irritáló.
Ha én nő lennék és előttem így viselkednél,úgy rúgnálak pi.csán,hogy arról koldulnál.
Próbáltam megérteni, mit akarsz kifejezni ezzel a hisztizés dologgal és... azt hiszem fölfogtam, de nem igazán értem xD Én is hisztis vagyok ugyan, de nem olyankor nem viccből, hanem komolyan kiborulok.
Még azt is megérteném, hogy viccből játszod csak el, de ez rendszeresen sztm elég fura... :/
De amúgy meg miért nem ismerkedsz azzal a nagyon kevés lánnyal, aki jól reagál ezekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!