Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki mondja, hogy figyeljem a jeleket, stb és akkor találhatok magamnak srácot. De miért van az hogy pl srác elkezd szemezni velem, mosolygok rá minden, de odajönni miért nem mer?
isteneeeeeeeeem :)
hányszor kell még elmondani??? :)
Ha tetszel neki és nem mer odamenni, akkor ugy gondolja h ugysem kellenél neki mert lúzernek tartja magát hozzád képest.
És elárulom h ez nem is fog változni, szóval ha akarsz tőle valamit akkor szedd össze magad tedd félre a női hülyeséged, és menj oda hozzá te magad és tartsd meg az első beszédet te.
mert ha nem akkro várhatsz szerintem holtodig.
Tudjuk srácnak kell oda menni akkor annyi lehetőség van csak néz flörtöl veled de van bnője másik meg fél és nem mer tényleg oda menni hozzád,de ha nagyon tetszik veleki első pillanattól szerintem megy oda nincs mit veszteni én férfi vagyok de sok csajt megnézek van barátnőm de megnézem mert hűséget fogadtam és nem vakságot...és vissza néznek minden volt olyan aki oda jött hozzám lány és úgy jött oda hozzám
'Szia, nagyon nézlek és nem akartam elvesztegetni azt hogy nem jövök ide hozzád de nagyon bejösz és szeretnék meginni veled egy kávét' hát én elmagyaráztam hogy nagyon aranyos de van barátnőm ezért bemutattam barátomnak azóta boldog pár és megköszönték : )
"hogy szerintem gáz ha egy csaj kezdeményez, hogy pl én megyek oda.. azért ezt a fiúnak kéne :) csak nem mernek :/"----> a te esetedben pont ez van! :)
szóval félretehetnéd a női egod kivételesen és odamehetnél te is, hidd el nem fog összedőlni a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!