Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindenki mondja, hogy figyelje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki mondja, hogy figyeljem a jeleket, stb és akkor találhatok magamnak srácot. De miért van az hogy pl srác elkezd szemezni velem, mosolygok rá minden, de odajönni miért nem mer?

Figyelt kérdés
Mindíg ez van, vagy talán nekem kéne a srácok után futkosni? -.-
2012. okt. 1. 18:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
kezdeményeznék, ha nem venné körül mindig 10 haverja:S úgy azért én sem merek..
2012. okt. 1. 18:52
 12/18 ASOT ***** válasza:
akkor meg kell találni egy olyan helyzetet mikor egyedül van.
2012. okt. 1. 18:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Sajnos én is észrevettem, hogy sok ilyen töketlen fiú van, hogy már úgy lesem őt hogy én érzem magam hülyén de még akkor se mer odajönni... Persze az megint más szituáció, ha nem egyedül van. Ezzel szívtam meg én is legutóbb, hogy a pasit mindig csak a férfikollégák gyűrűjében lehetett fellelni, így azért nyilván a többség nem mer csajozni. De szerintem ha Te is tetszel neki akkor teremt rá lehetőséget hogy kiszakadjon a társaságból és legyen alkalom az ismerkedésre. Aki meg ennyire se képes azt hagyni kell a fenébe!
2012. okt. 1. 19:16
 14/18 anonim ***** válasza:
5-ös, neked magyar az anyanyelved?
2012. okt. 1. 19:26
 15/18 anonim ***** válasza:
szép is lenne, ha úton útfélen minden pasi leszólongatna minden nőt, aki a szemébe néz
2012. okt. 1. 19:32
 16/18 anonim ***** válasza:
A legtöbb fiú/férfi fél a visszautasítástól, meg hogy beég, ezért sokáig gyűjtik az erőt ahhoz hogy odamenjenek, meg persze egy nagy adag önbizalom is kell hozzá.. de ha megkönnyíted a dolgát azzal hogy egyértelmű jeleket küldesz, akkor egyszer csak oda fog menni, vagy köszönj rá te és onnantól már nyert ügy van.
2012. okt. 1. 20:18
 17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2012. okt. 1. 20:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, azóta alakult valami?
2022. júl. 28. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!