Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak fiút? Fiúk hol vagytok?
Itt vagyok.
Egyébként semmin, számomra. Minden fiúnak más-más igényei vannak ilyen téren.
Miért akarsz változni?
Inkább fedezd fel magad. Jöjj rá, hogy mik az igényeid. Így könnyebb lesz keresni.
A magabiztos nőket szeretem, akik nem kérdőjelezik meg a saját stílusukat, hanem inkább bátran vállalják és élnek vele. Nincs rosszabb annál, ha egy nő aszerint alakítja a stílusát, hogy melyik férfi mit vár el tőle, az ilyen nő nem vonzó, hiszen nem is hiteles. Ennél csak egy rosszabb dolog van, ha nincsen semmiféle stílusod. Hidd el, itt a kilók és egyéb számadatok mit sem számítanak.
Gondolom gyakran mozdulsz ki barátokkal, elvégre a szobában nehezen találnak meg, kivéve a társkeresőket, de azt inkább nem javasolnám neked. Legyél nőies, ne erőltesd a pártalálást, de tartsd nyitva a szemed, és ha látsz valakit aki tetszik, nyugodtan villanthatsz felé egy mosolyt. Kezdetnek ennyi megteszi, onnantól vagy tesz valamit a másik, vagy nem.
Itt vagyunk.
Azért nem találsz, mert nem jó helyen keresel, vagy nem jó a csalid, hogy rád kapjanak...
Első vagyok.
Kérdező, küldj nekem egy képet privátban magadról.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!