Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy normális lányt magamnak?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, szerintem átlagos külsővel de sokan dicsérnek érte. Értelmes is vagyok, ELTE Fizika szakon tanulok mert részecskefizikus szeretnék lenni. Volt pár kacsolatom, de mindig csak a csalódások értek meg a kihasználások, sosem jöttem ki jól belőlük.
2012. jan. 10. 20:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
folytasd az ismerkedést. ha így állsz hozzá, nem fogsz találni.
2012. jan. 10. 20:29
 2/20 anonim ***** válasza:
nem tudom.
2012. jan. 10. 20:29
 3/20 anonim ***** válasza:

"ELTE Fizika szakon tanulok mert részecskefizikus szeretnék lenni"

Kérdésedben a válasz.

2012. jan. 10. 20:30
 4/20 anonim ***** válasza:
Nézzed Big Bang Theoryt, magyarul: Agymenők és tanulj! :D
2012. jan. 10. 20:31
 5/20 A kérdező kommentje:

nem olyan könnyű a dolog.

és ezt hogy érted? nem vagyok egy kis kocka gyerek, és nem tudom miért hátrány ha valaki ilyen érdekes és nem mindennapos dolgot tanul. legalább nem a 60000000. turizmusos vagy mi leszek.

pedig járok könyvtárba meg úszni is, évekig vizipólóztam

2012. jan. 10. 20:32
 6/20 anonim ***** válasza:

Én műszaki középiskolában nem találtam nőt magamnak, meg nem volt nő, egyszerűen felszabadulás volt a főiskolára menni, ott már vannak lányok :)

Amúgy lelki gondjaim is voltak, ezért sem találtam anno nőt, neked nincs valami ilyesmi gondod?

2012. jan. 10. 20:37
 7/20 anonim ***** válasza:
amúgy nem arra érti, hogy kocka vagy, mert fizikus akarsz lenni, hanem nem túl sok lány van ott ahol te vagy, így nincs lehetőséged ismerkedni.
2012. jan. 10. 20:38
 8/20 anonim ***** válasza:
Átlagos külsővel csak a csúnya lányoknál lehet esélyed, hacsak nem vagy gazdag.
2012. jan. 10. 20:39
 9/20 A kérdező kommentje:
a lelki problémám az, hogy félek hogy túl hamar szerelembe esek és ha nem működik a dolog akkor meg rohadtul szenvedni fogok utána. most is ez történt, pár hét alatt teljesen beleszerettem, és most meg gyakorlatilag vége lett és nagyon fáj. neked mi volt a problémád?
2012. jan. 10. 20:41
 10/20 anonim ***** válasza:

WOW!!!!! Fizikát tanulsz??? nem értem mi a többiek gondja vele. Minden tiszteletem azoké, akiknek van agyuk hozzá. Nekem sajnos nincs, pedig tök szívesen lennék elméleti vagy gyakorlati fizikus... Na, mindegy, nem erre vagy kíváncsi. Szerintem próbálkoznod kéne. nem tudom, eddig milyen típusú lányokkal volt kapcsolatod, meg hol szoktál ismerkedni. Lehet, hogy kicsit változtatnod kéne lányok terén. és tényleg, oszd a csajokat, ne hagyd, hogy kihasználjanak. inkább legyél facér, de király, mint egy balek, aki "kapcsolatban áll". ha egy lány nagyon hagyja, hogy fizetgess neki, kuka! ne vakulj el, ne bízz meg rögtön a lányban! persze ne mutasd ki a gyanakvásod, de tényleg elég gáz, ha egy srácot túl gyorsan elvakít a szerelem. saját tapasztalat. sok sikert!!! :D

18/L

2012. jan. 10. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!