Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy normális lányt magamnak?
"ELTE Fizika szakon tanulok mert részecskefizikus szeretnék lenni"
Kérdésedben a válasz.
nem olyan könnyű a dolog.
és ezt hogy érted? nem vagyok egy kis kocka gyerek, és nem tudom miért hátrány ha valaki ilyen érdekes és nem mindennapos dolgot tanul. legalább nem a 60000000. turizmusos vagy mi leszek.
pedig járok könyvtárba meg úszni is, évekig vizipólóztam
Én műszaki középiskolában nem találtam nőt magamnak, meg nem volt nő, egyszerűen felszabadulás volt a főiskolára menni, ott már vannak lányok :)
Amúgy lelki gondjaim is voltak, ezért sem találtam anno nőt, neked nincs valami ilyesmi gondod?
WOW!!!!! Fizikát tanulsz??? nem értem mi a többiek gondja vele. Minden tiszteletem azoké, akiknek van agyuk hozzá. Nekem sajnos nincs, pedig tök szívesen lennék elméleti vagy gyakorlati fizikus... Na, mindegy, nem erre vagy kíváncsi. Szerintem próbálkoznod kéne. nem tudom, eddig milyen típusú lányokkal volt kapcsolatod, meg hol szoktál ismerkedni. Lehet, hogy kicsit változtatnod kéne lányok terén. és tényleg, oszd a csajokat, ne hagyd, hogy kihasználjanak. inkább legyél facér, de király, mint egy balek, aki "kapcsolatban áll". ha egy lány nagyon hagyja, hogy fizetgess neki, kuka! ne vakulj el, ne bízz meg rögtön a lányban! persze ne mutasd ki a gyanakvásod, de tényleg elég gáz, ha egy srácot túl gyorsan elvakít a szerelem. saját tapasztalat. sok sikert!!! :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!