Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy normális lányt magamnak?
hát nagyon megbántott 1-2ember, de én pár évig(3) ilyen állapotban voltam.
Amúgy nyugi nem leszel lelkibeteg, egy idő után elfelejted a csajt, lehet rossz lesz nélküle meg ilyenek, de szerintem nem lesz semmi gond, én is voltam már így. :)
Amúgy ne add fel, próbáld meg megszerezni a csajt. :)
Egy csajnál nem feltétlenül jelenti a nem, azt hogy nem. :) Ha neked nagyon kell, akkor ne hagyd veszni :)
az már elveszett, nincs mit tenni ellene, nem tudja mit dobott el magától a lány, majd később rájön. a bioszosokat nemigemn ismerem:) de jó ötlet, csak az a baj hogy félek attól hogy olyan lánnyal kezdek ki, akinek van barátja. az nekem nagyon cikin veszi ki magát.
És utolsó válaszoló, nem értem a lineáris összefüggést a 2 dolog között. Én elsősorban nem azért tanulok részecskefizikusnak mert kutatóként szeretnék dolgozni, hanem mert nagyon érdekel a dolog. Másrészt meg a banki világban egy ilyen végzettséggel az ember annyit keres amennyit nem szégyell.
már nem azért, de ttk-n nagyon könnyű ismerkedni. jó, most télen annyira nem, de amikor melegebb van, és mindenki kint van, akkor meglátsz egy ismerőst, aki olyanokkal beszélget, akiket nem ismersz, akkor odamész, és beszélgetsz velük.
akik meg azt hiszik, hogy a lányokat nem érdekli a fizika... eléggé sokkoló lenne nekik, hogy mennyi gyönyörű nő tanul különböző természettudományokat.
lényeg, hogy ne feszülj rá görcsösen, ismerkedj, és alakul magától minden. nem kell pénz, meg ilyen felszínes baromságok, biztos vagyok benne, hogy tudod, milyen a ttk szellem.
Köszi, azt fogom csinálni. csak én nem szeretnék olyanhoz odamenni akinek van barátja mert az elég ciki. vagy inkább szórakozó helyen, mert az egyetemről lehet nem olyan jó dolog ha van barátnőm.
és utolsó, téged is meg lehet érteni, de megkérlek hogy azzal az értelmi szinttel amivel te rendelkezel ezt a szót ne vedd a szádra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!