Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy normális lányt magamnak?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, szerintem átlagos külsővel de sokan dicsérnek érte. Értelmes is vagyok, ELTE Fizika szakon tanulok mert részecskefizikus szeretnék lenni. Volt pár kacsolatom, de mindig csak a csalódások értek meg a kihasználások, sosem jöttem ki jól belőlük.
2012. jan. 10. 20:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
én tartom magamat átlagos külsejűnek, de mások jóképűnek. de egy olyan lány nekem nem kell aki a külsőmet szereti csak. és igen valóban nincs ott túl sok lány, de nem csak onnan lehet ismerkedni. eddig csak 1 barátnőm volt aki osztálytárs, az kész tragédia volt, nemis akarnék olyat. de máshol sem találok normálisat
2012. jan. 10. 20:43
 12/20 anonim ***** válasza:

hát nagyon megbántott 1-2ember, de én pár évig(3) ilyen állapotban voltam.

Amúgy nyugi nem leszel lelkibeteg, egy idő után elfelejted a csajt, lehet rossz lesz nélküle meg ilyenek, de szerintem nem lesz semmi gond, én is voltam már így. :)

Amúgy ne add fel, próbáld meg megszerezni a csajt. :)

Egy csajnál nem feltétlenül jelenti a nem, azt hogy nem. :) Ha neked nagyon kell, akkor ne hagyd veszni :)

2012. jan. 10. 20:44
 13/20 anonim ***** válasza:
nézz át a bioszosokhoz. ott elég sok a lány :))))
2012. jan. 10. 20:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha nem kell olyan lány, aki csak a külsődet szereti, akkor a részecskefizika helyett tanulhatnál akár papnak is.
2012. jan. 10. 20:47
 15/20 A kérdező kommentje:

az már elveszett, nincs mit tenni ellene, nem tudja mit dobott el magától a lány, majd később rájön. a bioszosokat nemigemn ismerem:) de jó ötlet, csak az a baj hogy félek attól hogy olyan lánnyal kezdek ki, akinek van barátja. az nekem nagyon cikin veszi ki magát.

És utolsó válaszoló, nem értem a lineáris összefüggést a 2 dolog között. Én elsősorban nem azért tanulok részecskefizikusnak mert kutatóként szeretnék dolgozni, hanem mert nagyon érdekel a dolog. Másrészt meg a banki világban egy ilyen végzettséggel az ember annyit keres amennyit nem szégyell.

2012. jan. 10. 20:54
 16/20 anonim ***** válasza:
hát, szerintem próbálj meg beszélgetést kezdeményezni valakivel, vagy nem tudom. múltkor hozzánk is odajött egy srác dumálni, amikor nyílt nap volt ott (ok, nem most volt, de nem olyan régen!). csak legyél laza, és minden simán megy. mondjuk nem tudom, hogy az eltén hogy van, de például a bme-n elég vegyes ivó társulások vannak. az eltén is biztos vannak, és ha sikerül minél több embert megismerned, annál könnyebb lesz a dolgod. ha most egy év múlva lenne, azt mondanám, hogy segáz, majd én bemutatlak a bioszos csajoknak, de sajnos még nem járok oda :/// (Sammy Black, meg a bioszos ötletgazda voltam)
2012. jan. 10. 21:00
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi. hát a nyílt nap az tényleg egy jó alkalom elbeszélgetni a szegény leendő gólyákkal :) főleg úgy, hogy most lesz január 27én, és pont egy nagyon nehéz tenzor vizsgám lesz aznap 10kor :)
2012. jan. 10. 21:27
 18/20 anonim ***** válasza:

már nem azért, de ttk-n nagyon könnyű ismerkedni. jó, most télen annyira nem, de amikor melegebb van, és mindenki kint van, akkor meglátsz egy ismerőst, aki olyanokkal beszélget, akiket nem ismersz, akkor odamész, és beszélgetsz velük.

akik meg azt hiszik, hogy a lányokat nem érdekli a fizika... eléggé sokkoló lenne nekik, hogy mennyi gyönyörű nő tanul különböző természettudományokat.

lényeg, hogy ne feszülj rá görcsösen, ismerkedj, és alakul magától minden. nem kell pénz, meg ilyen felszínes baromságok, biztos vagyok benne, hogy tudod, milyen a ttk szellem.

2012. jan. 10. 21:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Legyél szerelmes a részecskefizikába b+
2012. jan. 11. 21:26
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszi, azt fogom csinálni. csak én nem szeretnék olyanhoz odamenni akinek van barátja mert az elég ciki. vagy inkább szórakozó helyen, mert az egyetemről lehet nem olyan jó dolog ha van barátnőm.

és utolsó, téged is meg lehet érteni, de megkérlek hogy azzal az értelmi szinttel amivel te rendelkezel ezt a szót ne vedd a szádra :)

2012. jan. 11. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!