Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezen találok társat magamnak, mi lehet az oka? (Bővebben lent)
19 éves vagyok, és a próbálkozások ellenére még nem volt barátnőm. Nem mintha türelmetlen lennék, meg ráérek még de ettől függetlenül jó lenne egy barátnő, és nem tudom mi lehet a gond. Sokszor hallom, nem számít annyira a külső, szerintem átlagos vagyok, leszámítva a majdnem kétméteres magasságom, melyre "panaszkodtak" már a csajok, és nem éppen a megfelelő hangsúllyal, pedig tudtommal a magas pasikat szeretik. Kissé különc voltam mindig is, nem vagyok a társaság központja, nem vagyok túl beszédes, a belső tulajdonságaimmal szerintem nincsen probléma. Egy hibám talán, hogy nem bírom a plázacica jellegű nőket, náluk nem is próbálkozom, inkább a normális, rendes lányokat környékezem meg, de egyelőre még nem jött össze semmi.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2 lehetőséged van.
A, próbálkozol tovább
b, feladod (ez vagyok én)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!