Miért van az, hogy nagyon nehezen /egyáltalán nem tudok magamnak pasit fogni?
Figyelt kérdés
Biztos, hogy nem én vagyok a földön a legszebb lány, de azért nem vagyok ronda sem és ápolt vagyok. Sokan mondják kérdezés nélkül hogy szép , aranyos és kedves vagyok, vagy vicces, mégis ha fiúkról van szó a barátnőjeimmel mintha sokkal hamarabb megtalálnák a hangot.NEm azt mondom , hogy minden fiú utánam szaladjon, csak elgondolkodtam rajta, hogy 16 évem alatt miéert nem volt még soha barátom. Nincs valami taktika, amivel jobb első benyomást tehetnék ?2014. aug. 11. 22:03
1/18 anonim válasza:
Talán azért mert még fiatal vagy.
2/18 anonim válasza:
Most jobban esne ha azt mondanám, hogy ugyanez van csak 18 múltam és a F vagyok? Ugyanaz amit te leírtál csak Férfi szemszögből nézve.
3/18 anonim válasza:
Mosolyogj, neked is kéne jeleket adnod a fiúknak:)
Talán hogyha rámosolyognál azokra akik teccenek neked és szemeznél is 1-2 vel akkor lenne esélyed, vagyis nálam biztos :)
5/18 anonim válasza:
ha szép vagy és kedves csak idők kérdése és akár még találkozhatunk is:D na viccet félre téve nem vagy nagyon válogatós a fiúkkal? (arra gondolok hogy mondjuk ha nem úgy áll a haja ahogy az neked tetszene az nem jó vagy ilyesmi)
6/18 anonim válasza:
Lehet, hogy a személyiséged nem a megfelelő, úgy értem, lehet barátnak jó vagy, de párkapcsolatot nem tudnak veled elképzelni.
--
Lehet, hogy gyerekesen viselkedsz a fiúkkal.
--
Lehet, hogy nem is vagy szép, csak udvariasságból mondják.
--
Lehet, hogy a kimondottam jóképű-izmos kategóriában keresgélsz... hehe, oda sokkal jobban kell kinézni az átlagnál...
--
Ennyi jutott eszembe most így hirtelen. :)
7/18 A kérdező kommentje:
Én mosolygok eleget...sajnos (lehet annak venni ?) elég esetlen vagyok, ezért sokszor nevetek magamon :D
2014. aug. 11. 22:09
8/18 anonim válasza:
Hadjár már 16 évesen ezen depizel,ez egy baromság,majd 30 évesen jofosan fogsz,addig meg élj.Fiatal vagy élj,és ne ez legyen a problémád.
9/18 anonim válasza:
Mondd meg hovavalósi vagy és én megszólítalak az utcán ;)
Persze nem ígérem hogy lessz köztűnk valami ;))
16F
10/18 A kérdező kommentje:
Hm 6-os igazad lehet, majd elgondolkodom rajta :) Bár azt hiszem , ezekbe már mint belegondoltam én is :D
2014. aug. 11. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!