Nem ellentmondás az, hogy tenni kell azért, hogy valaki párt találjon és hogy a szerelem akkor jön, mikor nem számítasz rá?
ez szerintem hülyeség...
én nem keresem, és nincs is
igaz nem is hiszek benne!
Tenni kell: járj közösségbe,élj,ismerj meg új embereket,legyél igényes,érezd jól magad a bőrödben.
És igen,majd jön,nekem mindig akkor jött,mikor nem számítottam rá.
A tenni kell érte azt jelenti, hogy legyen az ember nyitott, ne zárkózzon el a lehetőségektől, ismerkedjen, járjon el otthonról, hagyja hogy megismerjék, legyen barátkozós......és ne otthon a 4 fal között ülve várja, hogy egyszer majd betoppan valaki az életébe (bár manapság a netről is odapottyanhat).
De a szerelmet nem kell hajszolni, az valóban majd jön, sokszor olyankor amikor az ember nem is számít rá :)
Tenni kell: otthon, a tv előtt ülve és zabálva, az életeden keseregve még a családtagoknak sem lesz hozzád kedve, nemhogy másnak.
Akkor jön, mikor nem számítasz rá: ha nem görcsösen csapsz le minden szembe jövőre, nem társ-keresőzöl minden szabad percedben, hanem éled az életed, akkor nagy eséllyel váratlanul fog betoppanni az életedbe az a bizonyos valaki.
Azért ha valaki nem jóképű akkor nagyon nehéz hiába mész közösségekbe. Én jártam táncsuliba,íjászatra,túrázni, ide oda és sosem jött a házibulikban is mindig a jóképű pasikra szállt rá mindenki. Társkeresőn is elrettentek sokan.
Pedig mindig a középpontban voltam. De 4 év alatt sikerült találni a neten egy angyalt aki nem ezt nézte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!