Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek az önbizalomhiányo...

Szerintetek az önbizalomhiányos pasik teljesen jogosan azok?

Figyelt kérdés
Az életben médiában mindenhol az van, hogy milyen a helyes pasi. A nők tömkelege utasítja vissza a pasikat, így egy átlagos vagy csúnyább külsejű pasik természetesen önbizalomhiányos lesz, de a nők ugye elvárják hogy önbizalom teliek legyenek, de honnan legyen önbizalmuk, szerintem az önbizalom erősítéséhez kell külső támogatás. Szerintem mai média vezérelt felszínes világunkban teljesen jogos ha egy nem olyan jó külsejű pasi önbizalomhiányos.
2014. aug. 10. 23:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Teljesen jogos.
2014. aug. 10. 23:22
 12/13 anonim ***** válasza:
8-as vagyok.Senkitől sem várom el csak magamtól.Nem érdekel senki csak akit szeretek,rajtuk kívül nem nagyon érdekel mien egy ember.A mai világ elmondom mit vá el,hogy tudatlan boldogságban élj,hogy egy rabszolga legyél aki beveszi azt amit mondanak neki,és azt szajkózza majd,mert azt hiszi az az igazság.Itt egy elvárás van mégpedig hogy légy hü lye.
2014. aug. 10. 23:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha olyan h@lye hogy benyeli a médiából sugárzott "valóságot" meg is érdemli.
2014. aug. 10. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!