Szerintetek az önbizalomhiányos pasik teljesen jogosan azok?
Figyelt kérdés
Az életben médiában mindenhol az van, hogy milyen a helyes pasi. A nők tömkelege utasítja vissza a pasikat, így egy átlagos vagy csúnyább külsejű pasik természetesen önbizalomhiányos lesz, de a nők ugye elvárják hogy önbizalom teliek legyenek, de honnan legyen önbizalmuk, szerintem az önbizalom erősítéséhez kell külső támogatás. Szerintem mai média vezérelt felszínes világunkban teljesen jogos ha egy nem olyan jó külsejű pasi önbizalomhiányos.2014. aug. 10. 23:04
2/13 anonim válasza:
Van aki jól néz ki ,mégis lelki okok miatt nincs önbizalma
3/13 anonim válasza:
SZerintem én is egy kicsit önbizalom hiányban szenvedek.persze ez alkohol hatására elmúlik
4/13 anonim válasza:
Leginkább talán családi háttér az oka ennek. Idővel leküzdhető.
5/13 anonim válasza:
Ez teljesen így van. És az a legszörnyűbb, hogy a fiatalkori öngyilkosságok nagyrésze is ennek a sablonnak köszönhető. A következő mi lessz? Megszabják, hogy milyen magasnak kell lenned ahoz, hogy megnősülj/ férjhez menj?
6/13 anonim válasza:
privátba belinkelem a "történetem", régen én is nagyon önbizalom hiányos voltam egy csalódás miatt...most már sokkal jobb a helyzet, de még nem vagyok a helyzet magaslatán :) de azt megtudom mondani miért voltam önbizalom hiányos és azt is mi segített :)
21F
8/13 anonim válasza:
A mai média és társadalom romlott,aki ezeket követi,és hisz neki,az meg is érdemli.
9/13 A kérdező kommentje:
szerintem az ösztönös világunkban, elvárjuk hogy erős legyen az ember, önbizalom teli, magabiztos stb stb, mint az őskorban az ősembernél.
2014. aug. 10. 23:16
10/13 anonim válasza:
van, aki igen... de van, aki NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!