Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Teljesen kibuktam. Velem van...

Teljesen kibuktam. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
15 éves biszex fiú vagyok, 190 centivel, 105 kiloval.. Teljesen kivagyok bukva, hogy nagyon kevesen fogadnak el, és elég sokan utálnak.. Mindig is kicsit előrébb jártam - már ha lehet így fogalmazni - oviban a sulisokkal, suli után a középsuliban, most meg gyorsulásikon és főleg 30 év felettiek társaságában lógok... A Tini korszak teljesen kimaradt, sok tinédzserrel nem találom a közös hangot. Van egy elég egyedi dumám, de a nők alázása, a farkamat bele, és egyéb arrogáns témák sosem jöttek be... Nem vagyok befordulva, tehát nem festő meg komolyzenész vagyok, csak eléggé a mai szokásoktól eltérően viselkedem.. A nőkkel nem beszélek csúnyán, tisztelem őket, ha randi akkor legyen az komoly.. Lassan egy éve fűzök egy csajt, és még meg sem csókoltam... Tudok főzni, takarítok...szabadidőben zene meg rajz... A gyorsulásik és az anime a lételemem.. számomra a Honda a best, de minden más márkát tisztelek, főleg, hogy független vagyok..... Nem keverek, nem ugatok, nyugodt vagyok és szabad szellem, mindent megoldok, soha nem a szabályok szerint, de törvényt sem hágok át... Lehet, hogy egy unalmas vagyok?? Legyek alkoholista, páva?? Manapság az a menő??
2014. aug. 8. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Maradj olyan,amilyen vagy. Majd megtalálod akit keresel.
2014. aug. 8. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
legyél népszerű mert több ismerős-több csaj-több lehetőség., és a nagy számok törvénye alapján lesz akinek bejössz majd hajrá :D viszont ne mond el hogy biszex vagy mert ezt nem fogják tolerálni, ha a csajjal vagy akkor mással nem
2014. aug. 8. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha lassan egy éve fűzöl egy csajt és még meg sem csókoltad akkor lassan rá kéne jönni hogy nem jössz be neki! Amúgy meg nehogymár a gyk-s válaszolók döntsék el mit akarsz főleg annak a fényében hogy azt írtad "mindent megoldok"! :D
2014. aug. 8. 16:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy hiba van, hogy biszex.
2014. aug. 8. 16:57
 5/7 A kérdező kommentje:
A mindent megoldok alatt a hétköznapi életre gondoltam... Az érzelmek valahogy sosem jönnek úgy össze.. Van egy pár ismerősöm, bár barátnak nem nevezhetők... Ha valaki méltat hozzám szólni az is általában nő, sosem voltam nagy focis meg verekedős, annak ellenére, hogy nagy állat vagyok, nem valami negyvenkilos páva... Csak zavar, hogy kinéznek... A suliban a nyomorék Hondás nevet viselem.. Kicsit jó lenne nyomulni a skacokkal meg lazulni... Ne Én legyek mindig a stréber, meg a tanárok kedvence... Egyébként senki nem tudja, hogy biszex vagyok, és nem is adok rá utaló jeleket.. Csajokat hajtom, de ha adódna alkalom egy fiuval, nem hagynám ki...
2014. aug. 8. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és oké.. De valami gond mégis lehet.. ;)
2014. aug. 8. 17:11
 7/7 A kérdező kommentje:
valószínű, hogy nem vagyok nagyon népszerű... Soha város, semmi buli... Jó találkozókon kint vagyok, dehát oda pörögni jár az ember...
2014. aug. 8. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!