Szerintetek most a lány mit érezhet?
évfolyamról ismertem meg. Egyre jobban bejött, de barátja volt, majd amikor szétmentek, akkor tudtam csak közeledni hozzá jobban.
Össze akartam vele ülni kettesben, egy kávéra, bár ez sem volt egyszerű, majdnem 3 hónapot kellett várnom, többször is irtam neki, de mindig elfoglalt volt.
A találkozó amúgy jól sikerült, tovább voltunk mint gondoltuk - de semmi "komolyabbat" nem léptem, hiszen ezer oka van: most szakitott (2 éves kapcsolat volt), végzett a sulivan, meg amúgyis látszott rajta, hogy most örül az egyedüllétnek.
A fekete leves most jön. Persze megpróbáltam volna egy másodikat is. Újra irtam, és újra: nincs most időm, új munkám van, de majd beszélünk róla, néha már-már ingerültebben is reagált - de akkor add meg az esélyt, hogy megtudd, miért irogatok. Igyhát vártam, vártam, elment egy hónap, két hónap, három hónap...
Majd hirtelen "kapcsolat"-ban lett, nézhettem, ahogy boldogan ölelkezik a barátjával. Fejezzük be amit elkezdtünk, pár óra után megirtam neki: "szeretnék sok boldogságot kivánni az új párkapcsolatodhoz, legyetek boldogok sokáig. Csak hogy tiszta legyen, már nem tartok igényt a találkozókra, mert sajnos neked nem volt időd rám."
Ennek már féléve, olvasta, az a pasi nincs is már meg, válasz nem is jött - nemis nagyon vártam.
Szerintetek hogy érezhezi magát?
nyilván megértem, hogy rohadt egy helyzet. De akkor miért mondta első alkalommal, hogy attól félt, megszakad a dolog kettőnt között? Miért mondta, hogy lesz majd valamilyen show, amin résztvesz, hogy elhiv arra? Miért tartott az első találkozó olyan sokáig?
Tudom, milyen az, amikor nem jövök be, mindig kiszúrtam a másikon a testbeszédjéből.
lehet, hogy azért volt veled kedves a találkozón, mert azt remélte (mivel nem udvaroltál, nem nyomultál), hogy te is csak haverkodni akarsz vele, mint ahogy ő biztos azt akart. Talán utána jött rá, hogy bejön neked, kapcsolatot akarnál vele, és ettől beijedt.
Ha kedvelt téged, szerintem nagyon is rosszul érezhette magát attól, amit írtál neki. És lehet, hogy még most is eszébe jut. Ha normális ember, akkor biztos nem "szar le" téged, csak mert férfiként nem vonzódott hozzád. Lehet, hogy ha most írnál neki válaszolna, ha csak valami semleges, barátkozó jellegű szöveget írnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!