Hogy érezhet most a lány?
szerettem volna egy lánytól többet. Futólag ismertük egymást, és akkor barátja is volt. Majd vége lett, én meg gondoltam, legyen komolyabb: legyen egy találkozó. Kb. 4 órás volt, jól éreztük magunkat. Akartam volna tovább, de sose "ért rám" - munka, család, nem volt ideje. Két hónap után ráirtam, hogy mivan, a helyzet változatlan.
Végül aztán "kapcsolatban" lett, láttam az adatlapján.
Ekkor megirtam neki, hogy sok boldogságot kivánok, legyetek boldogok, és kb. ez volt az, amiért mindent csináltam az elmúlt hónapokban. Szerettem volna, ha végighallgatsz, de úgy látszik, valamin nagyon megharagudtál rám, és sajnos nem volt neked időd rám, barátként sem. Sok boldogságot mégegyszer.
Ennek már pár 7 hónapja, nemrég szakitottak. Választ persze nem irt a lány, na nem mintha várnék :) szerintetek mit érezhet?
Én a helyében egyszerűen nem is tudnám, hogy létezzek.
Simán lepattintott egy kamu dumával. Ez van, ha valaki gyáva azt mondani, hogy figyelj, pasiként nem érdekelsz.
Mivel kapcsolatban mit érezhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!