Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy érezhet most a lány?

Hogy érezhet most a lány?

Figyelt kérdés

szerettem volna egy lánytól többet. Futólag ismertük egymást, és akkor barátja is volt. Majd vége lett, én meg gondoltam, legyen komolyabb: legyen egy találkozó. Kb. 4 órás volt, jól éreztük magunkat. Akartam volna tovább, de sose "ért rám" - munka, család, nem volt ideje. Két hónap után ráirtam, hogy mivan, a helyzet változatlan.

Végül aztán "kapcsolatban" lett, láttam az adatlapján.

Ekkor megirtam neki, hogy sok boldogságot kivánok, legyetek boldogok, és kb. ez volt az, amiért mindent csináltam az elmúlt hónapokban. Szerettem volna, ha végighallgatsz, de úgy látszik, valamin nagyon megharagudtál rám, és sajnos nem volt neked időd rám, barátként sem. Sok boldogságot mégegyszer.

Ennek már pár 7 hónapja, nemrég szakitottak. Választ persze nem irt a lány, na nem mintha várnék :) szerintetek mit érezhet?

Én a helyében egyszerűen nem is tudnám, hogy létezzek.

2014. ápr. 14. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy bármit is érez veled kapcsolatban. Ha semmit nem jelentettél a számára, és le akart rázni, akkor a leveled után megkönnyebbülhetett, hogy most már leszállsz róla. Ha érdekelted volna, akkor írt volna valamit szerintem. Sajnálom.
2014. ápr. 14. 23:28
 2/6 Fish1 ***** válasza:

Simán lepattintott egy kamu dumával. Ez van, ha valaki gyáva azt mondani, hogy figyelj, pasiként nem érdekelsz.

Mivel kapcsolatban mit érezhet?

2014. ápr. 14. 23:29
 3/6 A kérdező kommentje:
nem feltételezem hogy szerelmet érzett volna bármikor is. A "mit érezhet most" alatt arra tippelek, hogy rohadtúl érezhetné magát. Én legalábbis igy tennék, egy életen át, ha már ilyen felületes voltam valakivel, és kiderült volna, hogy csak rám vár, én meg ilyen látványosan rászartam
2014. ápr. 14. 23:31
 4/6 anonim ***** válasza:
De azt értsd meg, hogy ha nem érdekelted, akkor nem biztos, hogy nagyon meghatja, hogy te szenvedsz! Eleve futólag ismertétek előtte egymást. Nem voltatok barátok, semmi. Ha egyáltalán nem jelentettél számára semmit, akkor nem fogja telesírni a párnáját azért mert téged rosszul érintett, hogy nem érdekelted. Elég érzékeny vagyok, nekem valószínűleg szarul esett volna a dolog, bár én őszinte lettem volna. De ha már arra sem vette a fáradtságot, hogy őszintén azt mondja, hogy nem nem akarok elmenni veled, és nem azért mert nem érek rá, hanem mert VELED nem akarok elmenni, akkor a legkisebb gondja lesz az, hogy ezzel a lelkedbe gázolt.
2014. ápr. 14. 23:36
 5/6 A kérdező kommentje:
azért nem kellemes érzés, amikor várod valakinek a válaszát, aztán képen látod, hogy mással ölelkezik...
2014. ápr. 17. 12:04
 6/6 anonim ***** válasza:
A kérdés nem az volt, hogy te hogyan érzel. Hidd el, tudom, hogy nem repkedsz a levegőben, de azt remélni hogy a lány telesírta a párnáját otthon, mert rosszul bánt veled kicsinyes és ésszerűtlen.
2014. ápr. 17. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!