Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány visszautasitott, de ezt mondtam neki, mit érezhet?
Finoman elutasitott egy lány. Nem durván, csak most nem áll készen rá, most egyedül jobb.
Búcsúzáskor a szemébe néztem (kicsit szigorúan) és azt mondtam:
"oké, most te nyertél, de erre még visszatérünk, mert nem szoktam feladni az álmaimat"
vajon mit érezhet? Nem mondott erre semmit
Szerintem azt gondolja, hogy a tipikus vesztes vagy, aki még ígérget, de semmit nem fog ebből beváltani. Szval az, aki visszaszól még egy utolsót, mielőtt örökre köddé válik.
Legközelebb ne próbálj keményíteni, gyenge ember benyomását kelti.
kértem. Kértem! De csak erősködött: munkahelyet keres, késziti a szakdogáját.
Alapvetően, ha aztmondta volna, hogy "bocs de nem, maradjunk barátok" akkor oké - ennyi! Nem csinálok semmit, de ha a válasz nem "nem", hanem "most nem" akkor azért hadd próbáljam meg majd ismét :)
Én komplett hülyének néznélek. Ne haragudj, nem bántásképp mondom, de ameltt, hogy teátrális idióta is (honnan tudod, hogy ő akar-e valaha visszatérni rá?) És ha ő nem akarja akkor mi lesz, kényszeríted?
Ő nyert, mi ez valami játék? Szerinted neki jó vagy sikerként könyveli el, hogy nem akar kapcsolatot, de valaki csak próbálkozik és el kell utasítania?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!