Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lány visszautasitott, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány visszautasitott, de ezt mondtam neki, mit érezhet?

Figyelt kérdés

Finoman elutasitott egy lány. Nem durván, csak most nem áll készen rá, most egyedül jobb.

Búcsúzáskor a szemébe néztem (kicsit szigorúan) és azt mondtam:

"oké, most te nyertél, de erre még visszatérünk, mert nem szoktam feladni az álmaimat"

vajon mit érezhet? Nem mondott erre semmit

2014. márc. 29. 20:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Hát előttem nagyon lejárattad volna magad, ez elég nevetséges volt részedről. Ez nem egy játék, vagy egy verseny. Ha elutasít, akkor elutasít, meg kell érteni, nem pedig még fenyegetni, hogy zaklatni fogod :DDD
2014. márc. 29. 20:50
 2/13 Mr. Truth ***** válasza:
100%
Szerintem kiröhögött a hátad mögött.. Esetleg még mondtad volna hogy Hasta la vista... Akko be is pisil a nevetéstol.
2014. márc. 29. 20:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azt gondolja, hogy a tipikus vesztes vagy, aki még ígérget, de semmit nem fog ebből beváltani. Szval az, aki visszaszól még egy utolsót, mielőtt örökre köddé válik.

Legközelebb ne próbálj keményíteni, gyenge ember benyomását kelti.

4/13 anonim ***** válasza:
attól függ, milyen hangsúllyal mondtad neki... ha kedvesen, akkor akár jól is eshetett neki, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy később lesz köztetek valami, de mint nőnek jól esett hogy harcolnál még érte :) ha durván mondtad neki, akkor meg is ijeszthetted... akkor viszont a következő alkalomkor elküldenélek melegebb éghajlatra :D
 5/13 A kérdező kommentje:
szerintem meg van nő, akinek jól eshet, hogy egy pasinak csak ő kell, és nem adja fel elsőre.
2014. márc. 29. 20:53
 6/13 A kérdező kommentje:
nem durván, nem szigorúan mondtam... inkább olyan "önbizalomteljesen" (nem tudom máshogy mondani)
2014. márc. 29. 20:54
 7/13 anonim ***** válasza:
én a helyedben indokot kértem volna.. kamuszöveg, hogy most nem.. ezt utálom egy nőben, ha kertel, gerinctelen dolog, de ugyanúgy a férfinál is.. igenis, ha már szóba állt veled, megmondhatta volna konkrétan, hogy mivan.. de hát ma a gerincesség, inkább ne beszéljünk róla.. a média is a hazugságot neveli ki az emberekből, és innentől nem ragoznám...
2014. márc. 29. 20:54
 8/13 A kérdező kommentje:

kértem. Kértem! De csak erősködött: munkahelyet keres, késziti a szakdogáját.

Alapvetően, ha aztmondta volna, hogy "bocs de nem, maradjunk barátok" akkor oké - ennyi! Nem csinálok semmit, de ha a válasz nem "nem", hanem "most nem" akkor azért hadd próbáljam meg majd ismét :)

2014. márc. 29. 20:58
 9/13 anonim ***** válasza:
58%

Én komplett hülyének néznélek. Ne haragudj, nem bántásképp mondom, de ameltt, hogy teátrális idióta is (honnan tudod, hogy ő akar-e valaha visszatérni rá?) És ha ő nem akarja akkor mi lesz, kényszeríted?

Ő nyert, mi ez valami játék? Szerinted neki jó vagy sikerként könyveli el, hogy nem akar kapcsolatot, de valaki csak próbálkozik és el kell utasítania?

2014. márc. 29. 20:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Komolyan, lehet én úszok szembe az árral, de olvasva a válaszokat, tökre le vagyok döbbenve, hogy ennyire normálatlan, arrogáns válaszolók vannak. Ne is foglalkozz a válaszolókkal kérdező :)
2014. márc. 29. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!