Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány. Vajon mit...

Van egy lány. Vajon mit érezhet irántam?

Figyelt kérdés

Picit fura a történet. A leányzó kb. 5 évvel fiatalabb nálam (mindketten felnőttek vagyunk). Régebben viszonylag sokat lógtunk együtt de komolyabb dolgokról nem sűrűn beszéltünk. Ő egyébként is picit olyan csendesebb de épp ez tetszik benne. Olyan titokzatos :)

Mostanában újra "megtaláltuk" egymást valamiért. Ha valamire szüksége van, általában megtalál és én ezt egyáltalán nem bánom. Kedves. Félig-meddig a barátomnak is tekintem, mert több, mint haver és természetesen ha bármit kérne szerintem megtenném neki de fordítva már nem biztos, hogy mernék tőle olyan túlságosan nagy dolgot bármikor is kérni. Amikor barátaimmal vagy haverokkal vagyok akkor simán eljön velünk bárhova, néha akkor fel is hív de az az érdekes, hogy ha egyedül vagyok vagy akkor nem nagyon keres meg ha kettesben maradunk akkor én úgy érzem, hogy kicsit olyan kínos a csend vagy úgy forr a levegő közöttünk. Nehéz ezt megfogalmazni.

Én nem is tudom, hogy szerelmes vagyok-e, de nagyon kedvelem. Legszívesebben megölelném néha. Szerintetek felvessem az ötletet? Ő vajon mit érezhet? Lehetséges, hogy ugyanazt mint én csak a természetéből adódóan nem meri/akarja elmondani vagy lehet, hogy neki ennyi elég? Fogalmam sincs. Nem akarom elcseszni :D

2013. dec. 21. 02:14
 1/2 anonim ***** válasza:
ha mindketten felnőttek vagytok akkor ne viselkedj már gyerek módjára :)
2013. dec. 21. 02:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Öleld meg és sok sikert. Ne légy nyápic, légy férfi. 31N
2013. dec. 21. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!