Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet a lány irántam?
Figyelt kérdés
van az osztályomból egy lány,aki már itthagyta a sulit,de még tartjuk a kapcsolatot. amikor összefutottam vele a buszon,nagyon mosolygott,amikor meglátott,mélyen a szemembe nézett,és kicsit zavarban volt,csavargatta a haját egész végig.Úgy láttam,h tetszem neki,és jól elbeszélgettünk- Viszont amikor ugyanezzel a lánnyal összefutottam egy buliban egész más volt egy barátnőjével volt együtt,és amikor köszöntem neki,utána faképnél hagyott nem is állt szóba velem,inkább a barátnőivel volt. msot nem tudom ezek után elhívjam e randira, sulink már nem közös,így ott nem tudnk találkozni. Most a kettő közül melyik lehet a valódi arca? 17/F ő 17/L2012. febr. 12. 09:56
1/4 anonim válasza:
Mindkettő a valódi arca. Ettől függetlenül feltehetően nem vonzódik hozzád, bocsi.
2/4 A kérdező kommentje:
ez most csak egy példa volt
igazándiból folyamatosan ez megy
hol ez az arc
hol az az arc
de én nem mutattam ki neki,h mit érzek iránta,lehet,ezért ilyen ingadozó
2012. febr. 12. 10:10
3/4 anonim válasza:
Azt kérdezted, hogy a leírtak alapján mi a helyzet, az alapján azt gondolom amit leírtam.
Egyébként a kérdésedre az egyetlen valódi választ az adja ha megpróbálkozol nála, aztán fény derül az igazságra akármi is legyen.
4/4 anonim válasza:
17 evesen szerintem nem kene annak lennie, hogy pl. a baratnoi elott nem "vallal fel". Ha igazan tetszenel neki, akkor hidd el, barmilyen helyzetben kedves, mosolygos lenne veled. Legalabbis en h akarnek se tudnek bunkozni, fakepnel hagyni a kiszemeltemet.
Ha pedig csak picit jossz be neki, azzal nem is erdemes foglalkozni..
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!