Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Mit érezhet ez a lány?
aki egy időben kiszemelt 1 fiút, a fiú kezdeményezett, alakulgattak a dolgok, de 1x egyik nap a lány üzenetben közli hogy nem volt tisztában az érzéseivel hogy mit érez ezért barátságra hajlott.
pár hónapig csönd nem is találkoztak, egy nap egy rendezvényen összefutnak és többször érzi a fiú hogy a lány nem mer ránézni, de van mikor ránéz "sunyiban", vagy mikor a fiú középpontban volt 1 kisebb társaságban és mondott valami vicces választ a kérdésre (amit más kérdezett), mindenki nevet és a fiú hirtelen a lányra néz a lány nem is tudom milyen tekintettel, de mintha gondolna arra hogy milyen lenne most ha nem utasítottam volna vissza .. és lassan lefele néz ..
a fiú elköszön mindenkitöl kimegy az ajtón vissza néz mielött becsukja de a lány nem figyelte már, mást csinált mint amig a fiú benn volt.
Mit jelentenek ezek az apróságok? vagy összességében?
A fiú én vagyok.
Tizenévesek.
Ha megbánta volna,hogy elutasított,egyértelműen keresne.
Sajnálom,de ez a hajó elúszott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!