Mit érezhet a lány?
Figyelt kérdés
Már 7-8 hónapja ismerek egy lányt és jóban vagyunk eléggé (olyanokat is elmondunk egymásnak, amt nem sok mindenkinek).
Sokat beszélgetünk és velem máshogy is viselkedik (jó értelemben). Szeret viccelni és ugratni azokat akiket bír és engem szokott is.
Azért írtam a kérdést, hogy biztosra menjek. Ti mit gondoltok?
2014. márc. 25. 21:23
1/6 anonim válasza:
Ha biztosra akarsz menni, akkor amondó vagyok, hogy fogalmam sincs. :D
3/6 anonim válasza:
Nálam is igy kezdődött sőt ugyan igy 7-8 hónapja ismertük meg egyást közelebbről aztán szépen lassan jöttek a dolgok és 2 hete összejöttünk :)
De próbáld a barátnőitől megtudni h érez-e valamit vagy csak nagyon jó barátként kezel
5/6 A kérdező kommentje:
Szeretnék lépni, de mi van, ha csak barátnak tekint és emiatt nem akarok hülyeséget csinálni...
2014. márc. 25. 21:29
6/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó elôtti hozzászólás tetszik! :D Gratula!
2014. márc. 25. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!