Az "összes lány gonosz" gondolkodású fiúk nem gondolkoztak még ezen?
Kérdező.
Én nem vagyok ilyen fiú,barátnőm is van,ettől viszont még bőven vannak negatív tapasztalataim..
Példaul hogy egy táborban ahol volt 15 fiú és 20 lány, szinte mindegyikük a legjobb 3 pasival foglalkozott,a többi fiút le se sz**ták pedig ők se voltak rondák.
Alakultak a dolgok egy csajjal,de amikor kiderült hogy egy jópasi barátom az ismerőse,engem elfelejtett és azon kezdett ügyködni hogy rajtam keresztül jusson el hozzá.
Van olyan ismerősöm aki sötét,udvariatlan,erőszakos,mégis ragadnak rá a csajok mert jól néz ki de ha egy átlagos fiútól 1 rossz hallanak már megy a sértődés..
Vagy amikor a duci,pattanásos,töredezett hajú kiscsaj kijelenti egy 30 fős házibuliban hogy "itt nincs egy jó pasi sem.."
Ez nem jelenti azt hogy mindegyik lány ilyen,de viszont butaság úgy tenni amit te csinálsz,mintha mindenért a férfiak lennének a hibásak. Ilyen tapasztalatokkal nem csoda ha elmegy a kedvük..
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!